Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

Γουόρντεν και επισήμως

Ο Γκανέζος στράικερ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ηρακλή Ψαχνών.

Επισημοποιήθηκε η συνεργασία του Ηρακλή Ψαχνών με τον Έρικ Γουόρντεν. Ο 22χρονος επιθετικός υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με τους Ευβοιώτες και θα τους ενισχύσει στο προσεχές πρωτάθλημα της Football League. Μένει να φανεί αν ο Αφρικανός προλάβει να είναι έτοιμος για το ματς του κυπέλλου με την Επισκοπή.
Δεδομένα εκτός μάχης θα μείνει ο Ευθύμης Κοτίτσας, ο οποίος εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από τραυματισμό. Οι υπόλοιποι είναι διαθέσιμοι. Από εδώ και πέρα, τα Ψαχνά θα κινηθούν για την απόκτηση ενός αμυντικού μέσου, ενώ είναι πιθανό να γίνει και δεύτερη μεταγραφή.
Όπως και να 'χει, το ρόστερ αριθμεί αυτή τη στιγμή 24 παίκτες, που είναι οι εξής: Δημήτρης Αγγελόπουλος, Νίκος Μελίσσας, Κώστας Μανιάτης, Δημήτρης Ραπτάκης, Παναγιώτης Μπακομήτρος, Θανάσης Παλαιολόγος, Νίκος Γκεμίσης, Χρήστος Πατσατζόγλου, Βασίλης Πατσατζόγλου, Ταουόνκα Τσιμότζι, Kώστας Δηλαβέρης, Απόστολος Χατζηστάμου, Ίμπαν Ράντι, Ευθύμης Κοτίτσας, Κώστας Στρατομήτρος, Θόδωρος Παπαδόπουλος, Άγγελος Σικαλιάς, Νίκιτσα Κόσουτιτς, Κώστας Φλίγκος, Λάμπρος Πολίτης, Ντιέγκο Λόμπα, Στέλιος Νάκας, Έρικ Γουόρντεν, Βίλιμ Ποσίνκοβιτς.

Last modified onΠέμπτη, 28 Αύγουστος 2014 10:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep