Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Με... 20 ο Πανηλειακός

Η ομάδα του Πύργου προχώρησε στην έκδοση 20 δελτίων για το ματς με την Παναχαϊκή.

Με στόχο να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα στο Πανθεσσαλικό ο Πανηλειακός, κοντράρεται την Πέμπτη (28/8, 17.00) με την Παναχαϊκή στο πρώτο παιχνίδι για το κύπελλο Ελλάδας. Την Τετάρτη (27/8) η διοίκηση της ομάδας του Πύργου πέτυχε την έκδοση 20 δελτίων, οι οποίοι και θα είναι διαθέσιμοι για την αναμέτρηση με τους Πατρινούς. Δεδομένα εκτός αποστολής θα είναι οι Τσέρα, Πούρνος, Γραμματικός και Καραθανάσης.
Από την πλευρά του ο μεγαλομέτοχος Άλεξ Ολίβα δήλωσε: «Θέλουμε να έχουμε μια καλή χρονιά, όσο καλύτερη γίνεται, από όλες τις απόψεις. Και ο βασικός μας στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία. Είναι ο πρωταρχικός στόχος μας σε ένα τόσο δύσκολο πρωτάθλημα, όπως ειδικά είναι το προσεχές που υποβιβάζονται επτά ομάδες από κάθε όμιλο, δηλαδή οι μισές. Πιστεύουμε ότι θα δείξουμε την απαραίτητη ανταγωνιστικότητα και θα καταφέραμε το σημαντικό αυτόν στόχο».
Για τον περιορισμό στις μεταγραφές ο Ολίβα επεσήμανε: «Σίγουρα αυτό είναι ένα σημαντικό εμπόδιο για φέτος. Και θα κάνουμε στη συνέχεια ότι χρειάζεται για να μην το έχουμε μπροστά μας και του χρόνου. Οι περιορισμοί στις μεταγραφές είναι ένα μείον για μας γιατί η αλήθεια είναι ότι η Calcio Sports ειδικεύεται περισσότερο σεξένους ποδοσφαιριστές. Κάτι που τώρα μας περιορίζει.
Βέβαια, έχουμε και τώρα μια νεανική ομάδα με ταλέντο που εμείς είμαστε σίγουροι ότι θα το δείξει στα γήπεδα αυτό. Γίνεται ήδη πολύ καλή δουλειά, και ο προπονητής θα πάρει όσα περισσότερα γίνεται από τον καθένα παίκτη. Και με την απαραίτητη στήριξη κι από τον κόσμο της ομάδας, πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».

Last modified onΤετάρτη, 27 Αύγουστος 2014 20:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep