Ήττα από Εθνικό στο Μενίδι

Ο Αχαρναϊκός γνώρισε την ήττα με 2-1 από τον Εθνικό.

Βαρύ το κλίμα στο Μενίδι μετά την είδηση του σοβαρού τραυματισμού του Μανώλη Λιαπάκη, στο φιλικό της περασμένης εβδομάδας με τον Παναιγιάλειο. Ο Αχαρναϊκός, στο μεταξύ, κλήθηκε την Τρίτη (26/8) να δώσει φιλικό με τον Εθνικό Πειραιά, στο Μενίδι, με τον Γιώργο Βαζάκα να χρησιμοποιεί κυρίως τα παιδιά που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής στα μέχρι στιγμής παιχνίδια.
Το σκορ άνοιξαν οι «πράσινοι» στο 3', με πλασέ του Θεοδώρου από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Η ισοφάριση ήρθε στο 5' με σουτ του Σάμιου από το ύψος της περιοχής, ενώ το τελικό 1-2 σημειώθηκε με προβολή του Σούφλα, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ξενιτόπουλου. Ο Αχαρναϊκός, μάλιστα, έχασε πέναλτι στο 36' με τον Αθανασόπουλο, το οποίο απέκρουσε ο Βουτσινάς.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ: Ψύχος, Χριστόπουλος, Ιωαννίδης, Μαγγίνας, Δημόπουλος, Αθανασόπουλος, Ζωγράφος, Χατζηκοσμάς, Θεοδώρου, Κολονέρος, Παπατόλιος. Έπαιξαν και οι: Ποτουρίδης, Μπλέτσας, Μαρούδας, Σιδηρόπουλος, Κουλός και Κούμης.

ΕΘΝΙΚΟΣ: Βουτσινάς, Χαλκιάς, Ξενιτόπουλος, Χέλης, Μπένα, Φέτσης, Σούφλας, Σάμιος, Σταφσουλάι, Λύγκος, Παυλάκης. Έπαιξαν και οι Ντούσης, Μακρής, Σαμιώτης, Βελέτης και Πολυχρονίδης, Παπανικόλας, Γερόλυμος και Γκορόγιας.

Last modified onΤρίτη, 26 Αύγουστος 2014 20:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep