Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Βόμβα» Μπράνκοβιτς!

Ο Τύρναβος έδωσε τα χέρια με τον Βλαντιμίρ Μπράνκοβιτς!

Ιδανικά έκλεισε την αυλαία των μεταγραφικών του κινήσεων ο Τύρναβος. Η θεσσαλική ομάδα την Τρίτη (26/08) ανακοίνωσε την απόκτηση του 29χρονου Σέρβου αριστερού μπακ, Βλαντιμίρ Μπράνκοβιτς, που έχει συμμετοχές στο Europa League και το Champions League με τη Σερίφ Τίρασπολ! Μάλιστα, με την ομάδα της Μολδαβίας είχε μπει ως αλλαγή στο 82' στην αναμέτρηση Σερίφ - Ολυμπιακός (0-2) για τα πλέι οφ του Champions League πριν από 5 χρόνια (18/08/09).

Ο Μπράνκοβιτς ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από την Όμπιλιτς (1 συμμετοχή) και ακολούθησαν οι OFK Μπέογκραντ (2 αγώνες), Ζρίνσκι Μόσταρ, Νάπρεντακ Κρούσεβατς (15 συμμετοχές, 1 γκολ). Το 2008 πήγε στην Παρτιζάν, αλλά δεν έπαιξε. Δόθηκε δανεικός στη Σεβόινο (8 αγώνες) και από το 2009 έως το 2011 έπαιζε στη Σερίφ (47 συμμετοχές, 5 γκολ). Ακολούθησε η Βοϊβοντίνα (12 αγώνες σε δύο χρόνια) και η Βίτεζ στη Βοσνία (13 αγώνες).

Η ανακοίνωση του Τυρνάβου:

«Την σπουδαιότερη μεταγραφή για τη φετινή σεζόν άφησε για το τέλος ο πρόεδρος της Π.Α.Ε. ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005. Η Π.Α.Ε. ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον σπουδαίο ποδοσφαριστή Vladimir Brankovic.

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί στις δύο μεγαλύτερες διασυλλογικές ευρωπαϊκές διοργανώσεις, Champions League και Europa League, με την ομάδα της Sheriff αντιμετωπίζοντας και τον Ολυμπιακό τη μία χρονιά. Αριστερό μπακ που αναμένεται να κάνει τη διαφορά στο φετινό πρωτάθλημα της Foootball League».

Last modified onΤρίτη, 26 Αύγουστος 2014 19:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep