Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τέλος ο Νικολαΐδης!

Δύο μήνες μετά την επιστροφή του ο Κώστας Νικολαΐδης έφυγε...ξανά από τον Αιγινιακό.

Αιφνίδιο διαζύγιο βγήκε το βράδυ της Δευτέρας (25/08) στον Αιγινιακό! Η διοίκηση ανακοίνωσε ότι αποτελεί παρελθόν το τεχνικό επιτελείο, δηλαδή ο προπονητής, Κώστας Νικολαΐδης και ο βοηθός του Απόστολος Αγγελούσης!

Υπενθυμίζεται ότι ο Νικολαΐδης είχε αναλάβει τον Οκτώβριο, παραιτήθηκε στις 15 Μαΐου και στις 20 Ιουνίου ανακοινώθηκε η επιστροφή του. Ωστόσο, δύο μήνες μετά αποτέλεσε παρελθόν μαζί με τον βοηθό του χωρίς να γίνουν γνωστοί οι λόγοι του διαζυγίου. Οι πληροφορίες του flnews.gr αναφέρουν, πάντως, ότι το προπονητικό επιτελείο και η διοίκηση διαφώνησαν τη Δευτέρα (25/08) πάνω σε θέματα που αφορούσαν την ενίσχυση της ομάδας.

Από την ανακοίνωση, πάντως, φαίνεται ότι η ομάδα της βόρειας Πιερίας όχι μόνο έχει βρει ήδη τον διάδοχο, αλλά και τον συνεργάτη του που θα αναλάβουν άμεσα.

Η ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε. Αιγινιακός ανακοινώνει πως λύθηκε η συνεργασία με το προπονητικό τιμ και συγκεκριμένα, τον τεχνικό Κώστα Νικολαΐδη και τον βοηθό του Απόστολο Αγγελούση. Επίσης, άμεσα τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί η πρόσληψη του νέου τεχνικού και του βοηθού του που θα αναλάβουν την ομάδα για τη νέα χρονιά».

Last modified onΔευτέρα, 25 Αύγουστος 2014 23:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep