Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Μπορούσαμε κάτι παραπάνω»

  • Written by 
  • Published in ΑΕΚ
  • 0 comments

Ο Τραϊανός Δέλλας δεν θα μπορούσε να έχει παράπονο από τους παίκτες του.

Τα θετικά της ήττας (2-1) από τη Ρόμα κράτησε ο Τραϊανός Δέλλας και στις δηλώσεις του μετά το φιλικό του Σαββάτου (23/08) στάθηκε στο καλό κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια της ΑΕΚ. Όπως ανέφερε: «Μέχρι να δεχθούμε το πρώτο γκολ, αλλά και στο δεύτερο ημίχρονο κοιτάξαμε στα μάτια τη Ρόμα. Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν πολύ καλά. Δεν έχω παράπονο. Θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει κάτι παραπάνω. Τα φιλικά ματς δεν κοστίζουν όμως. Απόψε ήταν μεγάλη ευκαιρία να πάρουν εμπειρίες τα παιδιά. Αυτό το ματς τελείωσε, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι του Κυπέλλου, που μας ενδιαφέρει πλέον. Υπάρχει χρόνος μπροστά για να βελτιώσουμε τις όποιες αδυναμίες έχουμε, να κρατήσουμε τα θετικά και το καλό κλίμα που έχουμε στα αποδυτήρια. Μέσα από τη δουλειά όλοι θα βγουν κερδισμένοι».

Για την παρουσία του στη Ρόμα: «Και όταν πηγαίνω στη Ρόμα και τώρα που είδα τον Τότι και τον Ντε Ρόσι. Θεωρώ τον εαυτό μου ευλογημένο που έπαιξα στη Ρόμα. Έναν τεράστιο σύλλογο, με πολύ κόσμο και μια πόλη που ζει γι' αυτή την ομάδα».

Για την εικόνα της ΑΕΚ: «Πρέπει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα. Δεν σταματάω να κοιτάω κάποιες αδυναμίες. Το κλίμα είναι καλό και με χαροποιεί ιδιαίτερα. Κάνει πιο εύκολη τη δουλειά μας. Το αποτέλεσμα θα πρέπει να κοιτάμε. Μέσα από το αποτέλεσμα να κοιτάμε να έχουμε καλή εικόνα. Έχουμε παίκτες φέτος που μπορούν να δώσουν θέαμα. Όλη η ομάδα πρέπει να επιτίθεται και να αμύνεται».

Σημειώνεται ότι οι πληροφορίες θέλουν τον Κώστα Κατσουράνη να βρέθηκε στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση. Την περίπτωση του διεθνούς αμυντικού μέσου χειρίζεται ο Δημήτρης Μελισσανίδης και σύντομα το ζήτημα αυτό αναμένεται να ξεκαθαρίσει.

Στο φιλικό του Σαββάτου (23/08) κόπηκαν 27.612 εισιτήρια και εισπράχθηκαν 171.630 ευρώ, ενώ η ΑΕΚ έκανε πρεμιέρα με τον μεγάλο χορηγό «Jeep» στη φανέλα.

Last modified onΚυριακή, 24 Αύγουστος 2014 10:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep