Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Πρόβλημα στις κλειστές άμυνες»

Ο τεχνικός του Πανθρακικού, Σάββας Παντελίδης Ο τεχνικός του Πανθρακικού, Σάββας Παντελίδης

 

Διαπίστωσε ο Σάββας Παντελίδης

Σημαντική χαρακτήρισε τη νίκη του Πανθρακικού επί του Ηρακλή Ψαχνών, ο Σάββας Παντελίδης. Ο τεχνικός της ομάδας της Κομοτηνής, παρατήρησε πάντως μεταξύ άλλων πως οι παίκτες του ακόμη δεν έχουν αποβάλει το άγχος, ενώ διαπίστωσε ξανά πως υπάρχει πρόβλημα κόντρα στις κλειστές άμυνες.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Πανθρακικού:

Δεν έχουμε αντιμετωπίσει καλύτερη ομάδα τακτικά από τον Ηρακλή Ψαχνών στο κομμάτι της άμυνας. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε σε κομβικό σημείο. Πρέπει να αποβάλουμε το άγχος καθώς παραμένουμε ψηλά και να παίξουμε ακόμα πιο όμορφο ποδόσφαιρο. Σάββας Παντελίδης

«Δικαιώθηκα στην εκτίμηση που έκανα για το παιχνίδι, καθώς είχα πει πως έχουμε να αντιμετωπίσουμε πολύ δύσκολο αντίπαλο. Δεν έχουμε αντιμετωπίσει καλύτερη ομάδα τακτικά από τον Ηρακλή Ψαχνών στο κομμάτι της άμυνας και αξίζουν συγχαρητήρια στον συνάδελφο μου. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε σε κομβικό σημείο. Πρέπει να αποβάλουμε το άγχος καθώς παραμένουμε ψηλά και να παίξουμε ακόμα πιο όμορφο ποδόσφαιρο. Κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια , είναι σημαντική η νίκη αλλά από αύριο κανονικά δουλειά. Δεν μπορούμε να διασπάσουμε κλειστές άμυνες και αυτό είναι κάτι το οποίο πρέπει να δουλέψουμε. Δεν πρέπει να αφήνουμε να περνάνε οι ευκαιρίες αλλά πρέπει να τις αξιοποιούμε. Δεν σχολίασα για διαιτησία στο παιχνίδι με τον Θρασύβουλο, όπου αδικηθήκαμε και φυσικά ούτε τώρα θα αναφερθώ».

Τους παίκτες του Πανθρακικού, εκπροσώπησε ο Γιάννης Στάθης, που είπε τα εξής: «Συγχαρητήρια στους συμπαίχτες μου και στο προπονητικό επιτελείο για τη νίκη μας. Ο Ηρακλής έπαιξε όπως περιμέναμε, ευτυχήσαμε να προηγηθούμε και πήραμε δίκαια τη νίκη και τους 3 βαθμούς. Κρατάμε το τρίποντο και συνεχίζουμε στο πρωτάθλημα με σκληρή δουλειά».

Last modified onΣάββατο, 17 Δεκέμβριος 2011 00:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep