Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Αισθητά βελτιωμένοι»

Ο Ρομπέρτο Μπολάνο έμεινε ευχαριστημένος από την εμφάνιση της Ερμιονίδας κόντρα στην ΑΕΛ Ο Ρομπέρτο Μπολάνο έμεινε ευχαριστημένος από την εμφάνιση της Ερμιονίδας κόντρα στην ΑΕΛ

Σε ανοδική πορεία βρίσκεται η Ερμιονίδα, όπως δήλωσε ο Ρομπέρτο Μπολάνο στο flnews.gr.

Ο προπονητής της Ερμιονίδας Ρομπέρτο Μπολάνο έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του στο κυριακάτικο φιλικό με την ΑΕΛ καθώς διαπίστωσε σημαντική βελτίωση σε σύγκριση με το προηγούμενο τεστ κόντρα στον Πιερικό.

«Παρουσιαστήκαμε αισθητά βελτιωμένοι απέναντι στην ΑΕΛ σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στον Πιερικό. Η ομάδα μου ήταν πολύ καλύτερη σε αυτό το ματς. Φυσικά, ο αγώνας δεν είχε ποιότητα ούτε από εμάς ούτε από τη Λάρισα επειδή ο αγωνιστικός χώρος ήταν στενός και βρεγμένος με συνέπεια να δυσκολεύει τους ποδοσφαιριστές», είπε αρχικά ο Μπολάνο στο flnews.gr.

Και πρόσθεσε: «Ο αγώνας με την ΑΕΛ έδειξε ότι βρισκόμαστε σε ανοδική πορεία. Άλλωστε, και η προετοιμασία μας πάει καλά και είμαι ευχαριστημένος από τη διάθεση που δείχνουν τα παιδιά. Χρειάζεται όμως υπομονή και δουλειά για να φτάσουμε στο σημείο που θέλουμε».

Από εκεί και πέρα, μικροπροβλήματα αντιμετωπίζουν οι Παύλος Μουσταφίδης και Αλεξάνταρ Στοϊμίροβιτς, που δεν γυμνάστηκαν.

Τέλος, τη Δευτέρα και την Τρίτη το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις, ενώ για την Τετάρτη έχει προγραμματιστεί φιλικό παιχνίδι με τον Αιγινιακό.

Last modified onΔευτέρα, 11 Αύγουστος 2014 12:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep