Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Θέλουμε ακόμη δύο παίκτες»

Ο Άγγελος Διγκόζης δηλώνει ευχαριστημένος από την προετοιμασία του Τυρνάβου Ο Άγγελος Διγκόζης δηλώνει ευχαριστημένος από την προετοιμασία του Τυρνάβου

Για δύο μεταγραφές θα κινηθεί ο Τύρναβος, όπως δήλωσε ο Άγγελος Διγκόζης.

Την απόκτηση ενός αριστερού οπισθοφύλακα και ενός μεσοαμυντικού, έχει εισηγηθεί στη διοίκηση του Τυρνάβου, ο προπονητής Άγγελος Διγκόζης, όπως δήλωσε στο athleticlarissa.gr.

Ο τεχνικός της ομάδας της Λάρισας, παράλληλα, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εμφάνιση στο σαββατιάτικο φιλικό απέναντι στην Κοζάνη (1-0) αλλά και για τη δουλειά που γίνεται στη Σαμαρίνα.

Αναλυτικά ο Διγκόζης μίλησε στο athleticlarissa.gr:
Για τα συμπεράσματα από την παραμονή της ομάδας στη Σαμαρίνα: «Τα παιδιά δουλέψανε αρκετά, δείξανε μεγάλη υπομονή, μεγάλη διάθεση. Σίγουρα είδαμε κάποια πράγματα θετικά που έχουμε δουλέψει στο κομμάτι της τακτικής και σίγουρα είδαμε και κάποια πράγματα που χρειαζόμαστε βελτίωση. Έχουμε αρκετό χρόνο μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος για να παρουσιαστούμε έτοιμοι, γιατί το λέμε και το ξανάλεμε γινόμαστε κουραστικοί και γραφικοί, η φετινή χρονιά είναι ορόσημο όχι μόνο για την ομάδα του Τυρνάβου αλλά για όλες τις ομάδες λόγω της ιδιομορφίας του πρωταθλήματος».

Για τις μεταγραφές: «Η ομάδα θέλει έναν ποδοσφαιριστή στο αριστερό άκρο της άμυνας και έναν παίκτη να μπορεί να παίξει στο κέντρο ή στην άμυνα. Να μπορεί να παίξει τουλάχιστον σε αυτές τις δύο θέσεις».

Για το ματς με την Κοζάνη: «Δώσαμε χρόνο συμμετοχής σε αρκετά νέα παιδιά και σε τρία από την ομάδα Νέων. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από όλα τα παιδιά που έχουν αγωνιστεί. Για τον Σκαθαρούδη να πω ότι τον κάναμε αλλαγή επειδή είχε μία μικρή ενόχληση . Συνεχίζουμε. Δουλειά και υπομονή για να είναι ο Τύρναβος έτοιμος στην έναρξη του πρωταθλήματος».

Last modified onΚυριακή, 10 Αύγουστος 2014 13:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep