Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Έμεινα ευχαριστημένος»

Ο Ηλίας Καλοπήτας προανήγγειλε περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού του Αλίμου Ο Ηλίας Καλοπήτας προανήγγειλε περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού του Αλίμου

Την ικανοποίησή του για την εμφάνιση απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, εξέφρασε στο flnews.gr, ο προπονητής του Αλίμου, Ηλίας Καλοπήτας.

Θετική χαρακτήρισε την εικόνα του Αλίμου στο σαββατιάτικο φιλικό με τον Απόλλωνα Σμύρνης (1-0), ο Ηλίας Καλοπήτας, που εκτιμά πως η προετοιμασία της ομάδας του στο Καρπενήσι βαίνει καλώς. «Έμεινα αρκετά ευχαριστημένος από την παρουσία των παιδιών στο φιλικό κόντρα στον Απόλλωνα. Είδα κάποια πράγματα που ήθελα και έβγαλα ορισμένα συμπεράσματα. Γενικά, είμαι ικανοποιημένος από την προετοιμασία μας και τη δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις», είπε στο flnews.gr ο Καλοπήτας.

Και πρόσθεσε: «Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε δυνατό και ανταγωνιστικό σύνολο. Διαθέτουμε πολλά παιδιά που ήταν και πέρυσι στην ομάδα και τα γνωρίζουμε, ενώ έχουν έρθει και ορισμένα ακόμη που χρειάζονται προσαρμογή».

Παράλληλα, ο Καλοπήτας υπογράμμισε ότι θα υπάρξει ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού τις προσεχείς ημέρες.

Από εκεί και πέρα, εκτός προγράμματος βρίσκονται οι Σπύρος Δωροβίνης και Δημήτρης Καραμέρης λόγω μικροπροβλημάτων τραυματισμών.

Τέλος, την Κυριακή (10/8), οι παίκτες του Αλίμου θα γυμναστούν πρωί και απόγευμα στο Καρπενήσι.

Last modified onΚυριακή, 10 Αύγουστος 2014 12:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep