Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Έτοιμος να μπει στον Άρη ο Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης θα απεμπλακεί από τη Βέροια τις προσεχείς ημέρες και θα ανοίξει ο δρόμος για να αναλάβει τον Άρη Ο Γιώργος Αρβανιτίδης θα απεμπλακεί από τη Βέροια τις προσεχείς ημέρες και θα ανοίξει ο δρόμος για να αναλάβει τον Άρη

Στην τελική του ευθεία μπαίνει το θέμα της εμπλοκής του Γιώργου Αρβανιτίδη στον Άρη.

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης δείχνει να είναι έτοιμος να μπει στον Άρη ώστε η ομάδα της Θεσσαλονίκης να αλλάξει σελίδα. Σύμφωνα με πληροφορίες από τη συμπρωτεύουσα, οι συζητήσεις της μακεδονικής ΠΑΕ με τον επιχειρηματία, έχουν προχωρήσει πολύ και την επόμενη εβδομάδα αναμένονται ουσιαστικές εξελίξεις.

Ο Αρβανιτίδης θα αποχωρήσει και τυπικά από τη Βέροια τις αμέσως προσεχείς ημέρες και έτσι θα ανοίξει ο δρόμος για να ασχοληθεί με τον Άρη.

Μάλιστα, φέρεται να έχει ήδη ολοκληρωμένη άποψη για τα οικονομικά δεδομένα των «κίτρινων» και πρόθεσή του είναι να αναλάβει την ΠΑΕ καταθέτοντας την εγγυητική επιστολή των 2,5 εκατ. για το άρθρο 106ια, αν και στην προεδρία θα παραμείνει ο Παναγιώτης Στεφανίδης.

Ενόψει των επικείμενων σημαντικών αλλαγών, όλα τα υπόλοιπα θέματα του Άρη, όπως τα μεταγραφικά ή οι χορηγίες έχουν «παγώσει».

Last modified onΣάββατο, 09 Αύγουστος 2014 12:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep