Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Αποπνέει υγεία ο Τύρναβος»

Ο μέσος του Τύρναβου, Άκης Γεωργίου, μίλησε για τις συνθήκες προετοιμασίας του συλλόγου.

Για τις συνθήκες υπό τις οποίες διεξάγεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Τύρναβου στη Σαμαρίνα, μίλησε ο μέσος του συλλόγου, Άκης Γεωργίου. Ο 28χρονος με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «athleticlarissa» υπογράμμισε παράλληλα πως οι Θεσσαλοί είναι οικονομικά υγιές σωματείο, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Στη Σαμαρίνα οι συνθήκες είναι γνώριμες για εμένα, είναι δεύτερη φορά που έρχομαι με τον Τύρναβο και πιστεύω πως είναι θετικό γιατί νιώθουμε άνετα εδώ.

Οι παλαιότεροι στην ομάδα προσπαθούμε να βοηθήσουμε τα παιδιά που ήρθαν τώρα, έτσι όπως μας βοήθησαν και εμάς πέρυσι όταν ενταχθήκαμε στο ρόστερ, τα πάμε πολύ καλά και όταν θα γυρίσουμε θα είμαστε δεμένη ομάδα.

Υπάρχει πολύ καλό κλίμα και αυτό ξεκινάει από την διοίκηση και τον πρόεδρο που εμπνέουν οικονομική υγεία κάτι σπάνιο στην εποχή μας και αυτό μας κρατάει αφοσιωμένους μόνο στο ποδόσφαιρο.

Επίσης υπάρχει ένα πολύ σοβαρό τεχνικό επιτελείο που έδειξε τι μπορεί να πετύχει την προηγούμενη σεζόν, ο προπονητής μας βοηθάει πολύ να βγάλουμε τον καλύτερο μας εαυτό και είμαι πολύ αισιόδοξος για την φετινή σεζόν».

Last modified onΠαρασκευή, 08 Αύγουστος 2014 14:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep