Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Τεράστιες οι δυσκολίες για Γ΄ Εθνική»

Τα προβλήματα που συναντά το πλάνο Γαλανού με τη συμμετοχή του Άρη στη Γ' Εθνική, ανέλυσε ο Σπύρος Χριστοφορίδης.

Ο γνωστός νομικός Σπύρος Χριστοφορίδης μίλησε στο «AllAboutARIS on Air» και επιβεβαίωσε ότι οι νομικοί του Γιώργου Γαλανού αναγνώρισαν τις ανυπέρβλητες δυσκολίες για την ολοκλήρωσης της εκούσιας εκκαθάρισης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τα όσα απαιτούνται για τη δήλωση συμμετοχής στη Γ' Εθνική: «Για να δηλώσει ο Άρης συμμετοχή στη Γ' Εθνική, δεν υπάρχουν ούτε προθεσμίες, ούτε Γενικές Συνελεύσεις. Αρκεί να δηλώσει συμμετοχή ο Α.Σ, ενώ παράλληλα θα πρέπει να ανακληθεί η δήλωση στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής».

Για το πώς μπορούν οι μέτοχοι να κινηθούν νομικά: «Η απόφαση ανήκει στον Ερασιτέχνη. Όμως ας υποθέσουμε ότι θα γίνει μια συνέλευση μετόχων τον Σεπτέμβρη, στην οποία θα αποφασιστεί η λύση της εταιρίας με δύο εκκαθαριστές… Η συγκεκριμένη απόφαση είναι δεδομένο ότι προσβάλλεται ως παράνομη και η ισχύ της μπορεί να ανασταλεί με ασφαλιστικά μέτρα. Είναι κοινός τόπος για τον Άρη τέτοια δικαστήρια, δεν είναι κάτι που θα μας προκαλέσει έκπληξη.Τα ασφαλιστικά μέτρα είτε από τον Σκόρδα ή οποιοδήποτε άλλο, έχουν μεγάλη πιθανότητα να κερδηθούν. Η επιλογή της Γ' Εθνικής είναι μια απόφαση που τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή γεννά θέμα».

Για το αν μπορεί κάποιος να εξασφαλίσει ότι η εκκαθάριση θα αποφέρει καρπούς: «Κανείς δε μπορεί να εξασφαλίσει ότι η ειδική εκκαθάριση θα τελειώσει σε ένα χρόνο. Κανένας νομικός δεν είναι σε θέση να ξέρει αν μπορεί η ομάδα να ανέβει με χρέη ή χωρίς χρέη. Η Λάρισα συνεχίζει να ταλανίζεται και δεν είναι το μοναδικό παράδειγμα».

Για το αν μπορεί να γίνει η εκκαθάριση με άλλο ΑΦΜ: «Η περίπτωση του ΑΦΜ είναι ένα άλλο σενάριο, για το οποίο δε συζητάμε».

Για το τι άλλαξε μέσα σε ένα μήνα και δημιουργεί προβλήματα στους νομικούς του κ.Γαλανού: «Δεν έχει αλλάξει κάτι. Προφανώς ενημερώθηκαν περισσότερο. Δεν προέκυψε κάτι στο μεσοδιάστημα».

Για την εκκαθάριση της ΑΕΚ: «Κάθε φορά που ήθελε να κάνει κάτι η ΑΕΚ, άλλαζε ο νόμος. Στον Άρη δεν έχουμε τέτοιες πολιτικές προσβάσεις. Η Αθήνα έχει 5 εκατομμύρια κόσμο, η Θεσσαλονίκη δυστυχώς είναι μία πόλη που συνεχώς φθίνει λόγω της ανεργίας».

Για το λόγο που ο κ. Γαλανός ζήτησε προθεσμία: «Θα προσπαθήσει να ερευνήσει παραπάνω το θέμα».

Για την πρόταση στην πλευρά Γαλανού για το άρθρο 106ια: «Από τη στιγμή που άκουσα για το 1 εκ. ευρώ που προτίθεται να βάλει στην ομάδα, πήρα εγώ ο ίδιος την πρωτοβουλία και τον ρώτησα γιατί από τη στιγμή που ο Στεφανίδης θέλει να συνεργαστεί, δεν δίνει μια εγγυητική επιστολή για να αποδείξει ότι είναι αξιόχρεος επενδυτής. Του εξήγησα ότι η λύση του 106ια είναι μια καθαρή διαδικασία, ωστόσο απέρριψε το ενδεχόμενο αυτό».

Για τις προθέσεις της ΚΜΑ και του Α.Σ: «Δεν έχω ενημέρωση για τις προθέσεις της ΚΜΑ και του Α.Σ. Το μόνο που έκανα είναι να ενημερώσω τους φορείς για τα προβλήματα που μπορούν να προκύψουν τη μεθεπόμενη μέρα».

Για το μέλλον της ομάδας: «Αν δεν υπάρξει συσπείρωση, δε θα υπάρξει επόμενη μέρα. Από τη στιγμή που ο Στεφανίδης δε δηλώνει κολλημένος με την καρέκλα, πρέπει όλοι να συμβάλλουν για να σωθεί η παρτίδα. Είτε είναι ο Κώνστας, είτε ο Γαλανός, είτε ο οποιοσδήποτε. Σύμφωνα με τα υπάρχοντα δεδομένα, θεωρώ ότι ο στόχος θα πρέπει να είναι η καλύτερη δυνατή παρουσία στη Β΄ Εθνική αυτή τη στιγμή».

(πηγή: allaboutaris.com)

Last modified onΤετάρτη, 06 Αύγουστος 2014 13:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep