Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Νίκη με Ρεθυμνιακό

Η Επισκοπή αντιμετώπισε τον Ρεθυμνιακό και επικράτησε με 2-2.

Το φιλικό τεστ έγινε στο Θ. Βαρδινογιάννης και είχε διάρκεια 60 λεπτών. Ο τεχνικός της Επισκοπής, Κώστας Ανυφαντάκης, χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του και περισσότερο κοίταξε να τους δώσει αγωνιστικό χρόνο προκειμένου να ξεμουδιάσουν από τις συνεχείς προπονήσεις.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

6' Ο Σπανός επιχείρησε διαγώνιο σουτ το οποίο έφυγε λίγο άουτ.
12' Ο Δουμάνης μπήκε από μέσα αριστερά και προσπάθησε να νικήσει σε δύο χρόνους τον Παπαδάκη με τον τελευταίο να αποκρούει σάριθμες φορές.
17' Ο Καραδάκης επιχείρησε ψηλοκρεμαστό πλασέ στέλνοντας την μπάλα δίπλα από τα δοκάρια του Κελαϊδή.
18' Ο Σπανός νικήθηκε στο τετ-α-τετ από τον Παπαδάκη, ενώ στην επαναφορά ο Νίκολας προσπάθησε να προσποιηθεί και να σουτάρει, όμως η κατάληξη της μπάλας ήταν να περάσει λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι.

0-1: Στο 20' ο Μπάρκας με απευθείας εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ στέλνοντας τη μπάλα στο δεξί "παραθυράκι" του Κελαϊδή.
1-1: Στο 21' ο Ράντοβιτς κινήθηκε από δεξιά αλλά ανατράπηκε εντός περιοχής από τον Μπάρκα. Το πέναλτι ανέλαβε να το εκτελέσει ο Νίκολας ο οποίος και ευστόχησε.
2-1: Στο 27' ο Ράντοβιτς τροφοδοτήθηκε από τον Σπανό, μπήκε στην περιοχή και με ένα ωραίο διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

37' Ο Νικόλτσης έπιασε την κεφαλιά, αλλά αστόχησε.
49' Ο ΝΙκόλτσης σούταρε από καλή θέση, αλλά έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Ανυφαντάκης): Κελαϊδής, Μανουσάκης, Λιονάκης, Μαραθιανός, Βουρβαχάκης, Δελήμπασης, Ράντοβιτς, Φοβάκης, Σπανός, Νίκολας, Δουμάνης. Στο β' ημίχρονο έπαιξαν και οι: Νικηφόρος, Τζανάκης, Λάμπρου, Καλεμάκης, Μποτωνάκης, Πετράκος, Βελονάκης, Περκέτσι, Δρακάκης, Νεμπιάι, Νικόλτσης, Κραβαρίτης, Πιθαρούλης, Σπανουδάκης.

ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ (Καραδάκης): Παπαδάκης, Μανταδάκης, Σαριδάκης, Αντουράκης, Μιχαηλίδης, Γάσπαρης, Κεφάκης, Μπάρκας, Τσακάι, Σηφακάκης, Καραδάκης. Στο β' ημίχρονο έπαιξαν και οι: Δάνδολος, Γωνιωτάκης, Μπαστάκης Β., Μπαστάκης Γ., Γωνιωτάκης, Γωνιωτάκης Ν., Δελήμπασης Αλ., Μασαούτης, Βλαστός, Ματαραγκάσι, Καραγιάννης, Μαραγκουδάκης.

Last modified onΚυριακή, 03 Αύγουστος 2014 14:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep