Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Άρεσαν ΑΕΚ και Μπαρμπόσα

  • Written by 
  • Published in ΑΕΚ
  • 0 comments

Ισόπαλο 0-0 έληξε το ματς της Ξάνθης με την ΑΕΚ, η οποία στο τέλος λίγο έλειψε να κλέψει τη νίκη με τον Μπαρμπόσα.

Ο νεοαποκτηθείς Πορτογάλος άσος της «Ένωσης» Έλντερ Μπαρμπόσα έκλεψε την παράσταση στα περίπου 23 λεπτά που αγωνίστηκε (παρά το γεγονός ότι έχει κάνει μόνο δύο προπονήσεις) και έδειξε ότι διαθέτει ποιότητα. Μάλιστα, είχε και την καλύτερη φάση του αγώνα στο 88', όταν το σουτ που εξαπέλυσε σταμάτησε στην εξωτερική πλευρά του δοκαριού.

Σε γενικές γραμμές,  η «Ένωση» που φάνηκε να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο από την αντίπαλό της, άφησε υποσχέσεις στους πολλούς φίλους της που βρέθηκαν στα Πηγάδια για να δουν από κοντά το πρώτο φιλικό της ομάδας τους.

Οι δύο προπονητές Σάκης Τσιώλης και Τραϊανός Δέλλας χρησιμοποίησαν πολλούς παίκτες, έκαναν πειραματισμούς σε πρόσωπα και σχήματα και σίγουρα έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα για την πορεία της προετοιμασίας των ομάδων τους.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι δεν ήταν καλό. Οι δύο αντίπαλοι διατήρησαν την υπεροχή ανά διαστήματα με την ΑΕΚ να δείχνει κάπως καλύτερη αλλά τους ακρίτες να έχουν περισσότερες φάσεις.
Στην επανάληψη, οι πολλές αλλαγές που επιχείρησαν οι δύο προπονητές επηρέασαν τους αντιπάλους, οι οποίοι δεν ήταν εύκολο να βρουν ρυθμό. Πάντως, οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν τις εντυπώσεις μιας και φάνηκαν περισσότερο οργανωμένοι και ορεξάτοι στον αγωνιστικό χώρο.

ΞΑΝΘΗ: Κυριακίδης, Μπαξεβανίδης, Γούτας, Λισγάρας, Πασχαλάκης, Σολτάνι, Φλίσκας, Βασιλακάκης, Λουσέρο, Ράνος, Καπετάνος. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι  Παπαστεριανός, Κάλβο, Ρενάν Ολιβέιρα, Μπαρέττας, Κολλαράς, Καρυπίδης, Μπέρτος, Νάκας, Τσαμούρης, Γκαραβέλης, Ορφανίδης.
ΑΕΚ: Ανέστης, Μπακάκης, Κολοβέτσιος, Σαρρής, Πεταυράκης, Ρόβας, Κορδέρο, Πλατέλλας, Ανάκογλου, Μάνταλος, Αραβίδης. Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν οι Βούρας, Γεωργέας, Σβάρνας, Λαμπρόπουλος, Γροντής, Φαγιέ, Τζανετόπουλος, Ντούνης, Ζόριτς, Ντακόλ, Τσεβάς (67' Μπαρμπόσα).

Last modified onΣάββατο, 02 Αύγουστος 2014 21:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep