Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τέλος Τάσιο, Τζούνιορ!

 

Αποδεσμεύσεις στην Αναγέννηση Επανομής.

Η ΠΑΕ Αναγέννηση Επανομής έκανε γνωστό ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Βραζιλιάνο επιθετικό, Μάγια Τάσιο και τον συμπατριώτη του μέσο, Τζούνιορ, για να λύσουν άμεσα τα συμβόλαιά τους. Αυτό αναμένεται να γίνει την Παρασκευή, με τον πρώτο να εξετάζει ήδη τις προτάσεις που έχει και τον δεύτερο, που έχει σταματήσει τις προπονήσεις, να οδεύει προς την πρώην ομάδα του, την Μποταφόγκο. Μετά το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο είναι πιθανό να υπάρξουν και άλλες εξελίξεις σε επίπεδο αποδεσμεύσεων.

Προς επιστροφή ο Κανούλας

Στα μεταγραφικά, φαίνεται ότι ένας παλιός γνώριμος, ο Σάκης Κανούλας, θα είναι ένα από τα χειμερινά αποκτήματα για την ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη. Ο 19χρονος Επανομίτης επιθετικός, που συνέβαλε τα μέγιστα στην περσινή άνοδο με τα τέρματά του, είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στους πράσινους μετά από μισό χρόνο, με τη μορφή δανεισμού από τον Άρη ως το καλοκαίρι. Άλλωστε, στους κίτρινους δεν πήρε πολλές ευκαιρίες και όλες οι πλευρές θεωρούν ότι η επιστροφή του στην Αναγέννηση με υποσχετική θα ήταν μια βολική εξέλιξη.

Σε πελάγη ευτυχίας ο Γεωργιάδης

Ένα υγιέστατο κοριτσάκι έφερε την Τετάρτη στον κόσμο η σύζυγος του Κώστα Γεωργιάδη. Ο έμπειρος μέσος και εκ των αρχηγών των πράσινων έγινε για πρώτη φορά πατέρας και σύσσωμη η οικογένεια της Αναγέννησης Επανομής του εύχονται τα καλύτερα. Να τους ζήσει και να δουν τη μικρή όπως επιθυμούν...

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep