Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Και Γυφτοκώστα η Ερμιονίδα

Τον 22χρονο μέσο απέκτησαν οι νεοφώτιστοι. Επιβεβαίωση με Στοϊμίροβιτς.

Δύο ακόμη προσθήκες στην Ένωση Ερμιονίδας. Η ομάδα της Αργολίδας ανακοίνωσε την απόκτηση του Αλεξάνταρ Στοϊμίροβιτς, επιβεβαιώνοντας έτσι το ρεπορτάζ του flnews.gr που έκανε νωρίτερα αναφορά στην εξέλιξη αυτή. Η δεύτερη μεταγραφή της Πέμπτης (31/7) ακούει στο όνομα Νίκος Γυφτοκώστας (δεξιά στη φωτ.). Ο 22χρονος Αρτινός μέσος υπέγραψε συμβόλαιο με την Ερμιονίδα, ενώ πέρυσι έπαιξε σε 20 αγώνες της Κέρκυρας. Παλιότερα έχει παίξει και σε Κασσιόπη και Εθνικό Φιλιππιάδας.
Η ανακοίνωση για Στοϊμίροβιτς: «Η ΠΑΕ Α.Ε. Εριονίδας ανακοινώνει την απόκτηση του 32χρονου Σέρβου δεξιού εξτρέμ, Aleksandar Stojmirovic. Το νέο απόκτημα της ομάδας μας έχει αγωνιστεί στα πρωταθλήματα της Ρουμανίας, της Σερβίας , της Βουλγαρίας, της Ουκρανίας με τα χρώματα των ομάδων, Radnicki Obrenovac, Hajduk Kula, Vorskla, Chernomorec Burgas, Cukaricki, Borac Cacac, Petr. Ploiesti».
Η ανακοίνωση για Γυφτοκώστα: «Η ΠΑΕ Α.Ε. Ερμιονίδας ανακοινώνει ακόμα μία σημαντική προσθήκη, αυτή του 22χρονου μέσου Νίκου Γυφτοκώστα από την ομάδα της Κέρκυρας. Ο νεαρός μέσος έχει αγωνιστεί στον Εθνικό Φιλιππιάδας (11/12), Κασσιώπη (12/13) και στην Π.Α.Ε Κέρκυρα (13/14)».

Last modified onΠέμπτη, 31 Ιούλιος 2014 14:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep