Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Γούπος και επίσημα

Ο Κώστας Γούπος υπέγραψε στον Εθνικό Γαζώρου Ο Κώστας Γούπος υπέγραψε στον Εθνικό Γαζώρου

Ολοκληρώθηκε και το τυπικό μέρος της απόκτησης του Κώστα Γούπου από τον Εθνικό Γαζώρου.

Παίκτης του Εθνικού Γαζώρου και επισήμως είναι ο Κώστας Γούπος αφού η διοίκηση της μακεδονικής ΠΑΕ ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της μεταγραφής του. Ο 21χρονος τερματοφύλακας αγωνίστηκε πέρυσι με τα χρώμαστα του Οικονόμου Τσαριτσάνης.

Η ανακοίνωση των Σερραίων έχει ως εξής: «Παίκτης του ΕΘΝΙΚΟΥ είναι από σήμερα ο Κώστας Γούπος. Η ομάδα μας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον 21χρονο(29/09/1992) τερματοφύλακα ο οποίος βρέθηκε στα γραφεία και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, ενώ στη συνέχεια ενσωματώθηκε στην αποστολή που αναχώρησε για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στον Λιθότοπο Σερρών.

Ο Κώστας Γούπος ξεκίνησε την καριέρα του από την Ελασσόνα, ενώ στην συνέχεια πήρε μεταγραφή στον Τύρναβο στον οποίον και αγωνίστηκε για τρεις σεζόν, ενώ την περσινή χρονιά είχε 10 συμμετοχές με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης. Αναλυτικά:

Σεζόν    Ομάδα    Συμ.    Γκολ
09/10     ΕΛΑΣΣΟΝΑ     0     0
10/11     ΤΥΡΝΑΒΟΣ     2     0
11/12     ΤΥΡΝΑΒΟΣ     0     0
12/13     ΤΥΡΝΑΒΟΣ     19     0
13/14     ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ     10     0».

Στο μεταξύ, η αποστολή του Εθνικού μετέβη στον Λιθότοπο όπου θα πραγματοποιηθεί -τις οκτώ προσεχείς ημέρες- το βασικό στάδιο της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Last modified onΔευτέρα, 28 Ιούλιος 2014 16:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep