Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ολοκληρώθηκε και του Γέσιτς

Παίκτης του Αχαρναϊκού είναι και με τη... βούλα ο Ιβάν Γέσιτς

 

Ολοκληρώθηκε και το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του Ιβάν Γέσιτς στον Αχαρναϊκό. Ο 33χρονος Σέρβος επιθετικός ανακοινώθηκε και επίσημα από το σωματείο του Μενιδίου και την προσεχή σεζόν θα βρίσκεται υπό τις οδηγίες του Γιώργου Βαζάκα. Ο Γέσιτς προέρχεται από αρκετά καλή χρονιά στην πρωταθλήτρια Νίκη Βόλου, με την οποία είχε 23 συμμετοχές και 5 τέρματα. Πλην των Νικιωτών, στην Ελλάδα έχει αγωνιστεί και στον Ηρακλή Ψαχνών (28 συμμετοχές, 5 γκολ), τον Πανσερραϊκό (4 συμμετοχές) και τον Αγροτικό Αστέρα (20 συμμετοχές, 3 γκολ).

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου: «Την μεταγραφική αυλαία, δίχως απρόοπτα, κλείνει για τον Αχαρναϊκό ο Σέρβος Ιβάν Γέσιτς με τον οποίο η Διοίκηση της ΠΑΕ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας! Ο 33χρονος επιθετικός αποτελεί άλλη μία δυνατή μεταγραφή για την ομάδα, καθώς πρωταγωνίστησε στην Πρωταθλήτρια Νίκη Βόλου απ’ όπου προέρχεται, ενώ έχει αγωνιστεί στον Ηρακλή Ψαχνών, τον Πανσερραϊκό, τον Αγροτικό Αστέρα και ομάδες της χώρας του.

Την ίδια στιγμή η ομάδα ετοιμάζεται για τον Βώλακα Δράμας που θα μεταβεί για το δεύτερο, αλλά πιο σημαντικό κομμάτι της προετοιμασίας, την Κυριακή 27/07/2014. Η αποστολή θα αναχωρήσει από το Δημοτικό Γήπεδο Αχαρνών με πούλμαν της ομάδας».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep