Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Επιστρέφει ο Τσιμότζι

Ο Τσιμότζι θα επιστρέψει στον Ηρακλή Ψαχνών, αφού έχει συμβόλαιο με την ομάδα της Εύβοιας. Ο Τσιμότζι θα επιστρέψει στον Ηρακλή Ψαχνών, αφού έχει συμβόλαιο με την ομάδα της Εύβοιας.

Στον Ηρακλή Ψαχνών θα συνεχίσει ο Ταουόνκα Τσιμότζι, όπου θα διαπιστωθεί σε τι κατάσταση βρίσκεται και πόσο διάστημα θα πρέπει να λείψει από τους αγωνιστικούς χώρους.

Ο 25χρονος μέσος είχε συμφωνήσει να συνεχίσει στον Ολυμπιακό Βόλου με την έγκριση της διοίκησης του Ηρακλή Ψαχνών, αφού το συμβόλαιο με τον Ταουόνκα Τσιμότζι ήταν για δύο χρόνια και τα δικαιώματα του ανήκουν στην ομάδα της Εύβοιας. Το "τριπλό ναυάγιο" στις μεταγραφές για την ομάδα του Βόλου, όμως, αφορούσε και τον Τσιμότζι, ο οποίος σύμφωνα με όσα βγήκαν από την πλευρά του Ολυμπιακού δεν είναι σε καλή κατάσταση και θα πρέπει να υποβληθεί σε επέμβαση στο γόνατο, αφού ο χιαστός του δεν είναι σε καλή κατάσταση.

Πλέον, η υπόθεση περνά στα χέρια του Ηρακλή Ψαχνών και το ιατρικό επιτελείο της ομάδας θα διαπιστώσει σε τι κατάσταση βρίσκεται, αφού πέρσι στην διαδικασία των play off μπορεί να αντιμετώπισε κάποια προβλήματα, αλλά η κατάσταση του δεν ήταν τέτοια που να απαιτεί επέμβαση. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις και το πιθανότερο είναι ο 25χρονος μέσος να βρίσκεται την Παρασκευή στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας.  

Last modified onΤετάρτη, 23 Ιούλιος 2014 21:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep