Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πήρε Παπαδόπουλο η ΑΕΚ

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος θα συνεχίσει την καριέρα του στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ. Ο Γιάννης Παπαδόπουλος θα συνεχίσει την καριέρα του στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ.

Ο 16χρονος τερματοφύλακας από την Θύελλα Αιγίου θα συνεχίσει την καριέρα του στα τμήματα υποδομής των "κιτρινόμαυρων".

Από το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Αχαϊάς, όπου αγωνίστηκε με τον Άρη Κουνινάς, ο Γιάννης Παπαδόπουλος μετακόμισε στην ΑΕΚ και θα αποτέσει ένα από τα ταλέντα με τα οπία θα δουλέψουν οι ακαδημίες της ομάδας. Ο 16χρονος τερματοφύλακας ήταν από τους πολυτιμότερους της ομάδας του στην σεζόν που πέρασε και κέρδισε θέση βασικού κάτω από τα δοκάρια παρά το νεαρό της ηλικίας του.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ τον ανακάλυψαν και τον παρακολούθησαν σε κάποιες αναμετρήσεις πριν προχωρήσουν στην απόκτηση του και στην συμφωνία με την Θύελλα Αιγίου που είχε τα δικαίωματα του και τον είχε δώσει δανεικό στον Άρη Κουνινάς. Ο 16χρονος τερματοφύλακας είχε περάσει και από δοκιμή στον Παναιτωλικό, αλλά οι άνθρωποι της ομάδας του Αγρινίου δεν προχώρησαν σε συμφωνία μαζί του. 

Οι ευχές της Θύελλας Αιγίου μέσα από την επίσημη σελίδα της ομάδας στο facebook.

«O Γιάννης Παπαδόπουλος αποτελεί και επίσημα από χθες κομμάτι της οικογένειας της Α.Ε.Κ. Η Αθηναϊκή ομάδα συμφώνησε σε όλα με τη Θύελλα Αιγίου, δίνοντας έτσι στον 16χρονο Αιγιώτη τερματοφύλακα την ευκαιρία που τόσο πολύ επιθυμούσε. Ο Γιάννης φέτος αγωνίστηκε με τα χρώματα του Άρη Κουνινάς στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας πραγματοποιώντας 25 συμμετοχές.

Μέσα στη χρονιά η απόδοση και το ταλέντο του δεν έμεινε απαρατήρητο συγκεντρώνοντας τα εγκωμιαστικά σχόλια σχεδόν όλων των αντίπαλων ομάδων. Από εδώ και πέρα η τύχη βρίσκεται στα χέρια του -κυριολεκτικά- και μόνο από αυτόν θα εξαρτηθεί το μέλλον του. Καλή επιτυχία του ευχόμαστε λοιπόν με υγεία πάνω από όλα!»

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep