Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Το παλεύει για Μελίσσα

Ο Ηρακλής Ψαχνών προσπαθεί για τον δανεισμό του Νίκου Μελίσσα από τον ΠΑΟΚ.

Ποδοσφαιριστές με τους οποίους έχει συνεργαστεί στο παρελθόν έχει, μεταξύ άλλων στο στόχαστρο ο Γιώργος Κούτσης. Ο νέος τεχνικός του Ηρακλή Ψαχνών αναμένει εντός της εβδομάδας τους Ραζάκ Μεντί, Ρέουμπεν Αγιάρνα, αλλά και να μπουν οι υπογραφές με αρκετούς ακόμα που έχουν συμφωνήσει. Για τη θέση του τερματοφύλακα το νέο όνομα που προστέθηκε στη λίστα είναι, σύμφωνα με πληροφορίες του flnews.gr ο Νίκος Μελίσσας.

Ο 21 ετών γκολκίπερ είχε συνεργαστεί την περσινή σεζόν με τον Κούτση στον Φωκικό (6 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, 2 στο Κύπελλο), ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ. Αυτή την περίοδο βρίσκεται με τον ΠΑΟΚ στην Ολλανδία και, μάλιστα, έπαιξε βασικός στα φιλικά ματς απέναντι στη Ντνιέπρ και τη Τσβόλε. Η περίπτωση παραχώρησής του με τη μορφή δανεισμού είναι δύσκολη, αλλά το ενδιαφέρον είναι δεδομένο.

Σε ό,τι αφορά στους συνεργάτες του Κούτση, ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος (κάτοχος UEFA Pro) θα είναι βοηθός του, ενώ γυμναστής θα προσληφθεί ο Ηλίας Σορώκος, ο οποίος είχε συνυπάρξει με τον τεχνικό των «πράσινων» στον Φωκικό.

Last modified onΚυριακή, 20 Ιούλιος 2014 14:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep