Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Απέκτησε Λάμπρου, κράτησε Λιονάκη

Τον Σπύρο Λάμπρου απέκτησε η Επισκοπή, η οποία παράλληλα ανανέωσε με τον Μάρκο Λιονάκη.

Ο 24χρονος αριστερός οπισθοφύλακας της Λαμίας, Σπύρος Λάμπρου αποτελεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της Επισκοπής αφού συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση της ρεθυμνιώτικης ΠΑΕ. Έτσι, επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ του flnews.gr που είχε αποκαλύψει το ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή στις 8 Ιουλίου. Παράλληλα, παίκτης της κρητικής ομάδας παραμένει ο Μάρκος Λιονάκης καθώς υπέγραψε νέο συμβόλαιο.

Ποιος είναι ο Σπύρος Λάμπρου
Ημ. Γέννησης: 24/6/1990, ύψος: 1.80, κιλά: 75
Θέση: Αμυντικός.
Σεζόν           Ομάδα             Συμμ.       Γκολ
2008-09: Αστέρας Μαγούλας     0           0
2009-10: Ασπρόπυργος            4           0
2010-11: Αστέρας Μαγ.             0          0
2011-12: Αστέρας Μαγ.            15          0
2012-13: Κέρκυρα                    0          0
2013-14α: Ηρακλής Ψ.              9           0
2013-14β: Λαμία                      1           0

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΠΑΕ Επισκοπής ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με δύο ακόμη ποδοσφαιριστές. Αρχικά, ο Σπύρος Λάμπρου αποτελεί τη νέα μεταγραφή του συλλόγου μας καθώς η συνεργασία θα έχει διάρκεια για ένα έτος. Ο Λάμπρου είναι αριστερός οπισθοφύλακας και έχει πλούσια εμπειρία στις εθνικές κατηγορίες.

Παράλληλα, η ΠΑΕ Επισκοπής ανακοινώνει και την ανανέωση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Μάρκο Λιονάκη. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής είναι αριστεροπόδαρος και θα συνεχίσει να βοηθάει το σωματείο μας για έναν ακόμη χρόνο».

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Λάμπρου δήλωσε στο σάιτ της ΠΑΕ: «Είμαι πολύ χαρούμενος που οι επαφές μας είχαν ευτυχή κατάληξη. Είμαι ευχαριστημένος που ήρθα στην Επισκοπή και που θα δώσω ό,τι έχω πραγματικά για να φτάσουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει. Από 'δω και πέρα χρειάζεται δουλειά και καθημερινή προσπάθεια για να αποδείξω αυτά που πραγματικά μπορώ να δώσω».

Από την πλευρά του, ο Λιονάκης σημείωσε: «Είμαι ευχαριστημένος που ανανέωσα/ Θέλω να ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη με την οποία με περιέβαλε η διοίκηση του συλλόγου καθώς και το τεχνικό τιμ που μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ και να συνεχίζω να αγωνίζομαι στο πρωτάθλημα της Football League. Yπόσχομαι να φανώ αντάξιος των προσδιοκιών και να τους δικαιώσω μέσα από την καθημερινή προσπάθεια».

Last modified onΚυριακή, 20 Ιούλιος 2014 13:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep