Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Πέντε μεταγραφές έμπειρων ακόμη»

Ακόμη πέντε έμπειρους παίκτες θα αποκτήσει ο Τύρναβος, σύμφωνα με τον σχεδιασμό του Άγγελου Διγκόζη.

Ο τεχνικός του Τυρνάβου, Άγγελος Διγκόζης θεωρεί επιτακτική ανάγκη την απόκτηση πέντε έμπειρων παικτών ώστε να καλυφθούν τα κενά που υπάρχουν και η ομάδα να εμφανιστεί ανταγωνιστική στο νέο Πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα, έχει εισηγηθεί στη διοίκηση της θεσσαλικής ΠΑΕ τη μεταγραφή δύο επιθετικών, ισάριθμων αμυντικών χαφ και ενός αριστερού οπισθοφύλακα.

Σε δηλώσεις του στο athleticlarissa.gr, ο Διγκόζης μίλησε:

Για τον μεταγραφικό σχεδιασμό: «Η ομάδα έκανε κάποιες μεταγραφές και αυτή τη στιγμή θέλουμε ακόμη πέντε έμπειρους παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά και θα καλύψουν τα κενά που παρουσιάστηκαν από την αποχώρηση οκτώ έμπειρων και βασικών. Θα γίνει προσπάθεια να αποκτηθούν δύο φορ, δύο αμυντικά χαφ και ένα αριστερός μπακ. Έχουμε κάνει συζητήσεις με αρκετούς παίκτες και ευελπιστώ τις επόμενες ημέρες να έχουμε ανακοινώσεις».

Για τις μεταγραφές της ομάδας Νέων τόνισε: «Είμαι ικανοποιημένος που αποκτήσαμε νέα παιδιά με πλούσιο ταλέντο από την ευρύτερη περιοχή. Όλοι θα πρέπει να δουλέψουν πάρα πολύ με τον προπονητή της ομάδας Νέων Θανάση Κουτσαφτίκη που εδώ και πολλά χρόνια ασχολείται με τις υποδομές ώστε κάποια στιγμή όταν είναι έτοιμοι, να ανέβουν στην πρώτη ομάδα. Θα πρέπει να κάνουν πολλές θυσίες γιατί το επίπεδο της Β’ Εθνικής είναι πολύ δύσκολο. Δεν είναι εύκολο ένα παιδί από τις τοπικές κατηγορίες να ανταποκριθεί σε ένα τόσο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα».

Last modified onΣάββατο, 19 Ιούλιος 2014 11:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep