Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Μεντί και Αγιάρνα! (video)

Το flnews.gr αποκαλύπτει το διπλό... «χτύπημα» του Ηρακλή Ψαχνών από τη Γκάνα.

Στο... φουλ δουλεύουν πλέον οι μηχανές του Ηρακλή Ψαχνών. Η ομάδα της Εύβοιας έχει δώσει τα χέρια με αρκετούς Έλληνες ποδοσφαιριστές, ενώ σύντομα θα ξεκινήσει η ενίσχυση και με ξένους. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του flnews.gr τα δύο πρώτα «χτυπήματα» θα είναι Γκανέζοι, προερχόμενοι από το σουηδικό πρωτάθλημα. Πρόκειται για τον Ρέουμπεν Αγιάρνα και τον Ραζάκ Μεντί!

Ο Αγιάρνα είναι 29 ετών (22/10/85), αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος και την περασμένη χρονιά έπαιξε 5 ματς με τη Χάκεν. Από το 2008 έως το 2012 ήταν βασικό στέλεχος της Γκάις (94 συμμετοχές, 1 γκολ). Ξεκίνησε την καριέρα του στην Ντεσισντερόες της πατρίδας του. Ακολούθως έπαιξε στις ΗΠΑ με την Μπόστον Κόλετζ, τη Λίμπερτι Προφέσιοναλς, ενώ πήρε μεταγραφή στην Μπόστον Ολυμπιακός (40 συμμετοχές, 15 γκολ).

O Αμπντούλ Ραζάκ Μεντί είναι 23 ετών (25/12/91), έχει ύψος 1.81μ. και είναι διεθνής με την ολυμπιακή ομάδα της Γκάνας. Πέρυσι έπαιξε στο πρωτάθλημα της Μάλτας με την Σεντ Τζορτζ (18 ματς), ενώ τη σεζόν 2012-13 ήταν στη Σουηδία και αγωνίστηκε σε 20 ματς με τη Σελάνγκερ, σημειώνοντας 6 τέρματα.

razak

Αμφότεροι αναμένονται στη χώρας μας την προσεχή εβδομάδα, προκειμένου να περάσουν από εξετάσεις και να υπογράψουν με τους «πράσινους».

Last modified onΠαρασκευή, 18 Ιούλιος 2014 18:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep