Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Πρώτη» με 25 ο Αγροτικός

Η ομάδα του Ευόσμου πραγματοποίησε τη Δευτέρα (14/7) την πρώτη της προπόνηση για τη νέα σεζόν.

Με 25 παίκτες ξεκίνησε την προετοιμασία του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Αγροτικός Αστέρας. Μεταξύ αυτών τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, οι Πέεφ, Μίλιτς, Βοσνιάδης, Καραμπάς και Καρακατσάνης. Με την πρώτη ομάδα προπονήθηκαν επίσης και τέσσερις νεαροί ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν αναδειχθεί από την ακαδημία του Αγροτικού και τους δίνεται η ευκαιρία να κερδίσουν ένα επαγγελματικό συμβόλαιο και μία θέση στα πλάνα του Παναγιώτη Διλμπέρη.

Ο Μίλιτς ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ». Από την πλευρά του ο Πέεφ υποστήριξε: «Νιώθω ότι είμαι σε πολύ καλή κατάσταση και ανυπομονώ να ξεκινήσουν οι αγώνες». Πριν από την προπόνηση ανακοινώθηκε και η απόκτηση του Πλάτωνα Καρακατσάνη, ενώ ακολούθησε η ομιλία του προπονητή Παναγιώτη Διλμπέρη και ο αγιασμός.

Στην προπόνηση συμμετείχαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Βαφέας Αριστείδης, Καραντασιάδης Αγγελος, Βελλίνης Περικλής, Καπίας Στέφανος, Γεωργιάδης Κωνσταντίνος, Σαμουηλίδης Νίκος, Τριανταφυλλίδης Δημήτρης, Κρυστάλλης Παντελής, Αθανασιάδης Αθανάσιος, Θεοδωρίδης Κωνσταντίνος, Χατζηλιάδης Ανέστης, Κώτσιας Κωνσταντίνος, Ταταρίδης Σάββας, Γιώτας Αθανάσιος, Βοσνιάδης Παναγιώτης, Peev Oliver, Καρακατσάνης Πλάτωνας, Milic Alex, Καραμπάς Ιωάννης, Εππας Παύλος, Βαταμίδης Σταύρος, Τοπαλίδης Ιωαννης, Σαφλέκως Κωνσταντίνος, Βαφέας Νίκος, Ζουμπούλης Ιωάννης.

Last modified onΔευτέρα, 14 Ιούλιος 2014 21:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep