Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

Το... καρέ της ΑΕΛ

Η ομάδα του κάμπου πάει για την απόκτηση τεσσάρων αξιόλογων ποδοσφαιριστών.

Ομάδα που θα «χτυπήσει» πρωτιά φιλοδοξούν να χτίσουν οι άνθρωποι της ΑΕΛ, γι' αυτό και επιδιώκουν να αποκτήσουν ποδοσφαιριστές που θα κάνουν τη διαφορά. Σύμφωνα με πληροφορίες του flnews.gr, οι «βυσσινί» ενδιαφέρονται να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Σάββα Τσαμπούρη και τον Λεωνίδα Αργυρόπουλο, ενώ ως γνωστόν στη λίστα είναι και οι Ηλίας Αναστασάκος και Σάκης Μουλόπουλος.
Ο Μουλόπουλος είναι 29χρονος αμυντικός, με θητεία σε Εθνικό Αστέρα και Λεβαδειακό, με τον οποίο επί μια εξαετία έχει αγωνιστεί στη Σούπερ Λίγκα. Ο Τσαμπούρης είναι 28χρονος αμυντικός και έχει αγωνιστεί σε Πεύκη, Χαϊδάρι, Ηλυσιακό, Αιγάλεω, ενώ τα τελευταία τέσσερα χρόνια φορούσε τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης, στη Σούπερ Λίγκα. Ο Αργυρόπουλος είναι 24χρονος αμυντικός, ο οποίος κατά την περασμένη σεζόν έπαιξε στον Απόλλωνα Σμύρνης, στην πρώτη κατηγορία. Έχει αγωνιστεί ακόμα σε Κόρινθο, Αστέρα Τρίπολης και Πλατανιά.
Στο στόχαστρο της ομάδας του κάμπου είναι και ο Ηλίας Αναστασάκος, ο οποίος αναμένεται να έχει άμεσα επαφή με τη διοίκηση της ΑΕΛ. Ο 36χρονος στράικερ αγωνίζεται τα τελευταία επτά χρόνια στη Σούπερ Λίγκα με ΠΑΟΚ, Ατρόμητο, Πλατανιά και Εργοτέλη, ενώ έχει φορέσει και τις φανέλες των ΑΕΚ, Απόλλωνα, Καλαμάτας, Αθηναϊκού, Αστέρα Τρίπολης και Θρασύβουλου.

Last modified onΠέμπτη, 10 Ιούλιος 2014 20:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep