Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Συνεργασία με την Treble Sports Marketing

Ο Αγροτικός Αστέρας αρχίζει υνεργασία με την Treble Sports Marketing.

Η εταιρεία Treble Sports Marketing θα προσφέρει τις υπηρεσίες της στον Αγροτικό Αστέρα στον τομέα της επικοινωνίας καθώς και του μάρκετινγκ.

Ο εκπρόσωπος της Treble, Αχιλλέας Μανίκας, μίλησε στην ιστοσελίδα της μακεδονικής ΠΑΕ για τη συνεργασία των δύο πλευρών:

«Για μένα προσωπικά και το γραφείο μου είναι τιμή και χαρά που συνεργαζόμαστε με τον Αγροτικό Αστέρα, τόσο στο επίπεδο του Ερασιτέχνη, όσο και στο επίπεδο της νεοσύστατης ΠΑΕ. Ο σύλλογος έχει σημαντική ιστορία και ταυτόχρονα διαθέτει τις προοπτικές για να αναπτυχθεί, εφαρμόζοντας τη στρατηγική που έχουμε αναλύσει και συμφωνήσει με τους διοικούντες. Πρωταρχικός μας στόχος είναι να ενισχύσουμε τους δεσμούς της ομάδας με την πολυπληθή πόλη του Ευόσμου, η οποία αξίζει και μπορεί να έχει ένα δικό της δυνατό εκπρόσωπο στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Συνεχίζοντας την ανοδική πορεία που ξεκίνησε την περασμένη αγωνιστική περίοδο, θέλουμε σε σύμπραξη με τους διοικούντες του Ερασιτέχνη και της Π.Α.Ε. να οδηγήσουμε τον Αγροτικό Αστέρα σε νέα βήματα προόδου».

Last modified onΤρίτη, 08 Ιούλιος 2014 11:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep