Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ζήσαμε όμορφες και δύσκολες στιγμές»

Αντίο στην Επισκοπή μέσω facebοok, είπε ο Γκαστόν Γκονζάλες.

Ο Γκαστόν Γκονζάλες, ο οποίος δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Επισκοπή, αποχαιρέτισε την ομάδα του Ρεθύμνου με ένα θερμό μήνυμα στην προσωπική του σελίδα στο facebook. Ο Αργεντινός άσος ευχαρίστησε όλους εκείνους με τους οποίους συνεργάστηκε και τόνισε ότι έζησε πολλές όμορφες αλλά και δύσκολες στιγμές με το συγκρότημα της Κρήτης.

Το μήνυμα του Γκονζάλες έχει ως εξής: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους εκείνους με τους οποίους συνεργάστηκα αυτήν την χρονιά στην ΕΠΙΣΚΟΠΗ ΡΕΘΥΜΝΟΥ προπονητές, ποδοσφαιριστές. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πρόεδρο κ. Νικολιδάκη Μιχάλη και στους παράγοντες της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν όσο καιρό έπαιξα με την φανέλα της Επισκοπής Ρεθύμνου.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπαίχτες μου για την στήριξη τους και την άψογη συνεργασία που είχαμε την χρονιά που πέρασε.
Όλους όσους αποτελούσαν και αποτελούν και μια οικογένεια της ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, καθώς και τους φίλους της ομάδας που την στήριζαν έμπρακτα. Ζήσαμε πολλές όμορφες και δύσκολες στιγμές, βάλαμε τις βάσεις για να καθιερωθεί η ομάδα στην FOOTBALL LEAGUE.
Εύχομαι καλή επιτυχία στον κ. Ανυφαντάκη και τους συνεργάτες του. Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς».

Last modified onΣάββατο, 05 Ιούλιος 2014 13:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep