Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Επιφυλακτική η Ερασιτεχνική

Στην ΑΕΛ φοβούνται… κόκκινο της ΕΠΟ για τη διαδικασία της αδειοδότησης.

Τους φορείς της πόλης και τους φιλάθλους ενημέρωσε την Παρασκευή (04/07) η Ερασιτεχνική ΑΕΛ στην αίθουσα του Επιμελητηρίου σχετικά με το θέμα της εκκαθάρισης της ΠΑΕ ΑΕΛ 1964. Το «παρών» έδωσαν ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός, οι βουλευτές Λάρισας, Χρήστος Κέλλας και Ηρώ Διώτη, ο υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων, Ντίνος Διαμάντος, εκπρόσωπος του νυν δημάρχου, Απόστολου Καλογιάννη, ενώ μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν και ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Κώστας Σαμαράς.

Οι Μπαλατσούκας, Νάκας τόνισαν ότι πρέπει οπωσδήποτε να ολοκληρωθεί η διαδικασία εκκαθάρισης, ενώ για το ενδεχόμενο δημιουργίας νέας ΠΑΕ χωρίς προηγουμένως να εκκαθαριστεί η προηγούμενη, ανέφεραν ότι είναι πιθανό η ΕΠΟ να μην χορηγήσει άδεια, λόγω του αυτοδιοίκητου.

Μάλιστα, σημείωσαν ότι είναι επιφυλακτικοί σε ό,τι αφορά στην ολοκλήρωση της μεταβίβασης του μοναδικού πάγιου ακινήτου στην «Γήπεδο Λάρισας ΑΕ». Συζητήθηκε ακόμα η αντικατάσταση των εκκαθαριστών, όπως και οι νομικές κυρώσεις που θα μπορούσαν να βαρύνουν τον Κώστα Πηλαδάκη.

Πηγή: sportlarissa.gr

Last modified onΠαρασκευή, 04 Ιούλιος 2014 20:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep