Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τελείωσαν οι ανανεώσεις

Στον Εθνικό Γαζώρου ήδη έκαναν τις ανανεώσεις των συμβολαίων που είχαν δικαίωμα και περιμένουν την ΕΠΟ για να αυξήσει τον αριθμό και να κάνουν παραπάνω κινήσεις σε όλα τα επίπεδα. Στον Εθνικό Γαζώρου ήδη έκαναν τις ανανεώσεις των συμβολαίων που είχαν δικαίωμα και περιμένουν την ΕΠΟ για να αυξήσει τον αριθμό και να κάνουν παραπάνω κινήσεις σε όλα τα επίπεδα.

Ο Εθνικός Γαζώρου μετά τις υπογραφές των Μερεσιώτη και Δέντσα δεν έχει δικαίωμα για άλλη ανανέωση, εκτός και αν αλλάξει τα δεδομένα η ΕΠΟ.

Πολύ νωρίς έκλεισε τις ανανεώσεις των συμβολαίων του ο Εθνικός Γαζώρου, αφού ήδη υπέγραψαν οι δύο ποδοσφαιριστές που τελείωσαν τα συμβόλαια τους τον Ιούνιο και αποτελούν βασικά όπλα για τη νέα σεζόν. Η βοήθειά τους την σεζόν που τελείωσε ήταν αυτή που δεν άφησε πολλά περιθώρια για σκέψεις στη διοίκηση που θέλησε να διατηρήσει τις ισορροπίες στο ρόστερ και να έχει λύσεις τόσο σε βασικό επίπεδο, όσο και την εμπειρία σε κινήσεις από τον πάγκο.

Ο Εθνικός Γαζώρου έχει ξεκινήσει το σχεδιασμό του με τις ανανεώσεις, κάνει προσεκτικές κινήσεις και φυσικά θα περιμένει μήπως αλλάξουν τα δεδομένα για τα δικαιώματα των ομάδων που δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν άδεια για τη συμμετοχή τους. Οι περιορισμοί αφορούν τόσο τις ανανεώσεις, όσο και τις μεταγραφές για ποδοσφαιριστές πάνω από 24 ετών και φυσικά αναμένεται αυτό να ξεκαθαρίσει άμεσα από την ΕΠΟ και την Football League, ώστε να μπορέσουν οι ομάδες να κάνουν τον σχεδιασμό τους.

Last modified onΠαρασκευή, 04 Ιούλιος 2014 19:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep