Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Λαμία με όραμα»

Οι Ζουλιώτης, Ρεπετσάς μίλησαν για την επιλογή τους να συνεχίσουν στη Λαμία.

Η Λαμία ξεκίνησε την ενίσχυσή της με τον Θανάση Ρεπετσά και τον Δημήτρη Ζουλιώτη και αμφότεροι σε δηλώσεις του στο STAR Κεντρικής Ελλάδας στάθηκαν στο όραμα που έχει για την ομάδα της Φθιώτιδας ο πρόεδρος, Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Ο Ζουλιώτης ανέφερε: «Όταν μιλήσαμε με τον πρόεδρο και τον προπονητή είδαμε ότι έχουν όραμα για το λαμιώτικο ποδόσφαιρο. Με έπεισαν και έβαλαν στόχους. Αυτό με έκανε να απαντήσω θετικά. Με σκληρή δουλειά θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας και να δει ο κόσμος ωραίο ποδόσφαιρο. Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο και ό,τι καλύτερο ας έρθει».

Ο Ρεπετσάς από την πλευρά του δήλωσε:

«Ο πρόεδρος έχει όραμα, φιλοδοξίες και στόχους. Και οι δύο ήμασταν πέρυσι στη Νίκη Βόλου που κατέκτησε το πρωτάθλημα και η επιλογή, αλλά και τα κριτήρια ήταν αυστηρά. Όλοι μαζί με δουλειά θα προσπαθήσουμε για κάτι καλό, ώστε να κάνουμε τον κόσμο ευτυχισμένο. Όταν είσαι ενεργό μέλος σε μία ομάδα που πρωταγωνιστεί δεν μπορεί η επόμενη να μην έχει φιλοδοξίες. Είδαμε στα μάτια του προέδρου ότι έχει σωστό πλάνο. Χρειάζεται επιμονή και υπομονή και ελπίζω ότι στο τέλος θα κάνουμε τον κόσμο να χαμογελά».

Απόδοση: flnews.gr

Last modified onΠέμπτη, 03 Ιούλιος 2014 16:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep