Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κλίμα συσπείρωσης στη συγκέντρωση

Κλίμα ενότητας και συσπείρωσης διαφάνηκε στην ετήσια συγκέντρωση της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Την Τετάρτη (2/7) έλαβε χώρα στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου Καρδίτσας η καθιερωμένη ετήσια συγκέντρωση της τοπικής Αναγέννησης προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση τόσο για τα πεπραγμένα της τελευταίας περιόδου όσο και για το πλάνο της διοίκησης για την επόμενη ημέρα.

Στους παρευρισκόμενους έγινε παρουσίαση των δυσκολιών που υπάρχουν, τονίστηκε η αναγκαιότητα για όλο και μεγαλύτερη συμμετοχή με πραγματικά νούμερα, ενώ κατατέθηκαν προτάσεις ώστε η θεσσαλική οομάδα να βγει ενισχυμένη και να συνεχίσει ν' ακολουθεί το δρόμο της προόδου και της διαφάνειας.

Επιπλέον, εκφράστηκε η πεποίθηση από τη διοίκηση αλλά και τους φιλάθλους και τα μέλη, ότι μπορεί με συλλογική προσπάθεια η Αναγέννηση να στηριχθεί και να συνεχίσει να στέκεται στα πόδια της.

Τον διοικητικό απολογισμό έκανε το μέλος του ΔΣ της Ερασιτεχνικής, Κώστας Κακούσιος που αναφέρθηκε σε όλα όσα έγιναν φέτος και τα οποία φανερώνουν την πρόοδο που υπάρχει στην Αναγέννηση απο σεζόν σε σεζόν. Μεταξύ άλλων, έκανε λόγο για τις Ακαδημίες και την ανάπτυξη των τμημάτων υποδομής, για την καταπληκτική πορεία της ομάδας Νέων και την κατάκτηση του Πρωταθλήματος της football league, για την παρουσία της ανδρικής ομάδας που ήταν η καλύτερη όλων των εποχών στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα και για τις αρχές που διέπουν το σύλλογο και οι οποίες φάνηκαν και στην πρόσφατη συζήτηση περί επιχειρηματικού ενδιαφέροντος.

Τοποθετήσεις επί ερωτημάτων των παρευρισκομένων έκαναν και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Μπούρμπος, αλλά και ο αντιπρόεδρος Γιώργος Πέτρου που αναφέρθηκαν στην αναγκαιότητα να στηριχθεί το εγχείρημα από περισσότερο κόσμο.

Ο πρώτος μάλιστα τόνισε πως παρά τις δυσκολίες, παρά το γεγονός ότι τα νούμερα συμμετοχής είναι συγκεκριμένα (έγινε αναφορά και στο γενικότερο κακό που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο), η Αναγέννηση χτίζει το αγωνιστικό της προφίλ, το οποίο θα είναι και πάλι ανταγωνιστικό και με βάση πάντα τις αρχές του συλλόγου.

Τον λόγο στη συγκέντρωση πήραν και αρκετά μέλη και φίλαθλοι. Ο πρώην πρόεδρος Κώστας Καραπάνος, ο βετεράνος προπολεμικός παίκτης της ομάδας Κολορίζος, ο παλαίμαχος Κωστόπουλος. Επίσης, τοποθετήθηκαν τα μέλη του συλλόγου, Βαγγέλης Φαλιάγκας που πρότεινε να διευρυνθεί ο σύλλογος δημιουργώντας κι άλλα τμήματα, ο Γιώργος Κατσίκης, ο οποίος έκανε λόγο για διάθεση συμμετοχής που πρέπει να εκφράζεται όχι μόνο στις συνελεύσεις αλλά και στην καθημερινότητα, ο Άρης Μπορούσης, ο οποίος σημείωσε ότι θα πρέπει να γίνει εκστρατεία αγοράς μετοχών από τον κόσμο (με αύξηση μετοχικού κεφαλαίου) και ο Κώστας Βεργίνης που υπογράμμισε ότι πρέπει άμεσα ο σύλλογος να στηριχθεί με την αγορά διαρκείας και με την εγγραφή μελών.

Τοποθετήθηκαν με θετική διάθεση και αγωνία για την ομάδα και τα νεότερα μέλη, ο Φώτης Γούζιος και ο Χρήστος Κουρτεσιώτης, ενώ το «παρών» έδωσαν και πολλά μέλη απο τη ΛΕΦΑΚ και τους ULTRAS.

Στη συγκέντρωση παραβρέθηκε και ο αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας Τσάκος, ο οποίος εισέπραξε ευχαριστίες και χειροκροτήματα για τη συμβολή του στην ομάδα και ο νεοεκλεγείς δημοτικός συμβουλος και πρώην πρόεδρος της Αναγέννησης Σωτήρης Αντωνίου, που σημείωσε για το καυτό θέμα του Σταδίου ότι είναι απίθανο να ανακατασκευαστεί ο χλοοτάπητας στην παρούσα στιγμή.

Mεταξύ άλλων, όπως συνηθίζουν τα τελευταία χρόνια, στη συγκέντρωση έδωσαν το «παρών» ο Σωκράτης Μπουντούρης και ο Άγγελος Χατζηρίζος.

Αντίθετα, αίσθηση προκάλεσε η απουσία εκπροσώπου της σημερινής δημοτικής αρχής και γενικώς των φορέων (βουλευτών, δημοτικών συμβούλων κλπ).

Σε γενικές γραμμές και απ' αυτή τη συγκέντρωση διαφάνηκε συσπειρωτικό κλίμα στην ομάδα.

Τέλος, στην αρχή της διαδικασίας κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του μέλους και διαχρονικού φίλου της ομάδας Ευάγγελου Δημοράγκα που έφυγε πριν από λίγο καιρό από τη ζωή.

Last modified onΠέμπτη, 03 Ιούλιος 2014 10:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep