Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Βέλη σε Σεροπιάν!

Ο Σωτήρης Τσάτσος ανανέωσε με τον ΑΟΧ και άφησε αιχμές στον Μουράτ Σεροπιάν.

Τη φανέλα του ΑΟΧ θα φορά για έναν ακόμα χρόνο ο Σωτήρης Τσάτσος. O 36χρόνος μέσος που είχε την περασμένη σεζόν 26 συμμετοχές και 3 γκολ, έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση και θα συνεχίσει να αγωνίζεται στους Κρητικούς. Με δήλωσή του, μάλιστα, άφησε αιχμές για τη μη χρησιμοποίησή του στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό Βόλου!

Ο έμπειρος μέσος ανέφερε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έμεινα στην ομάδα που αγαπώ! Θέλω να ευχαριστήσω τον κ.Κατσιγιάννη για την ανανέωση του συμβολαίου μου και για τη βοήθεια που πρόσφερε όλη τη χρονιά που ήταν γεμάτη επιτυχίες. Εύχομαι να κάτσει και την επόμενη χρονιά.

Ευχαριστώ πολύ και τον νέο προπονητή Σούλη Παπαδόπουλο που με εμπιστεύτηκε στο ρόστερ της νέας ομάδας του ΑΟΧ. Εύχομαι να έχουμε όλοι την υγειά μας, με μια καλή και ήρεμη χρονιά, χωρίς τραυματισμούς για τους παίκτες. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την αγάπη του και για όλα όσα μου έχει δώσει όλα αυτά τα χρόνια.

Θέλω να υποσχεθώ ότι τη νέα χρονιά θα βοηθήσω όπως μπορώ την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Θέλω επίσης, να ζητήσω συγνώμη από τον κόσμο, που ο «κύριος» που είχαμε για προπονητή, δεν με άφησε για λόγους που γνωρίζει ο ίδιος, να αγωνιστώ στο τελευταίο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου και να βοηθήσω την ομάδα μου να ανέβει κατηγορία».

Last modified onΤρίτη, 01 Ιούλιος 2014 17:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep