Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αυλαία στις ακαδημίες

Η Επισκοπή έκλεισε τη σεζόν για τις ακαδημίες παρουσία των Ανυφαντάκη, Σουμπασάκη, Φραντζεσκάκη και Δελήμπαση.

Τις δραστηριότητές της για τη φετινή σεζόν έκλεισε η ακαδημία του Ρέθυμνο ΠΣ/Επισκοπή, με την παρουσία του Κώστα Ανυφαντάκη στο «Πάρκο του αθλητισμού», αλλά και των ποδοσφαιριστών, Μιχάλη Φραντζεσκάκη, Δημήτρη Σουμπασάκη και Στέλιου Δελήμπαση.

Όπως ανέφερε το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

«Μέσα σ’ ένα οικογενειακό κλίμα, συναντήθηκαν, λιλιπούτειοι αλλά και λίγο μεγαλύτεροι ποδοσφαιριστές της ακαδημίας του Ρέθυμνο ΠΣ/Επισκοπή μαζί με τους γονείς τους, στο «Πάρκο του αθλητισμού του προπονητή μας Κώστα Ανυφαντάκη προκειμένου να κλείσουν μια μακρά, μα άκρως δημιουργική σεζόν. Η εκδήλωση είχε τον εθιμοτυπικό της χαρακτήρα και συγκέντρωσε, πράγματι, πολλά παιδιά στο πανέμορφο ποδοσφαιρικό κέντρο του Ρεθύμνου...

Παιδιά γεννημένα από το 2001 έως και το 2008, «μάγεψαν» με την μπάλα παρά τον καύσωνα που επικρατούσε σ’ όλη την πόλη. Αρχικά, οι νεαροί παίκτες χωρίστηκαν σε γκρουπ ανάλογα με την κατηγορία την οποία ανήκαν κι έπειτα επιδόθηκαν σε κάποια παιγνίδια τεχνικής και ποδοσφαιρικής ακρίβειας.

Εν συνεχεία, χωρίστηκαν σε διάφορα μήκη και πλάτη του γηπέδου για να παίξουν το αγαπημένο τους «διπλό» όπου ελεύθερα πια, αναδείκνυαν το πλούσιο ταλέντο τους και τις ικανότητές τους στο, ποιος θα βάλει το πιο εντυπωσιακό γκολ αλλά και ποιός θα πετύχει με μεγαλύτερη μαεστρία τρίπλες-«ποδιές» στον αντίπαλό του…

Τρεις ποδοσφαιριστές μας έδωσαν το «παρών»

Η σεμνή τελετή έκλεισε για τους επίδοξους ποδοσφαιριστές με τα μετάλλια που απονεμήθηκαν και τα διπλώματα που τους δόθηκαν από τους τρεις επαγγελματίες ποδοσφαιριστές μας οι οποίοι ήταν καλεσμένοι, ο Μιχάλης Φραντζεσκάκης, ο Δημήτρης Σουμπασάκης και ο Στέλιος Δελήμπασης. Δεν ήταν τυχαίο άλλωστε ότι κλήθηκαν εκείνοι οι οποίοι είναι Ρεθυμνιώτες. Αυτά τα τρία παιδιά αποτελούν το ζωντανό-φωτεινό παράδειγμα ότι, με προσπάθεια, όλοι μπορούν να κάνουν το μεγάλο βήμα και να παίξουν επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Το πλάνο που προχωράει με αποδείξεις και στοιχεία…

Αμέσως μετά τις απονομές, ο κ. Ανυφαντάκης απευθύνθηκε στους γονείς και επεσήμανε τρία πολύ σημαντικά πράγματα για την ακαδημία αλλά και για την πορεία της που έχει μεγάλο αντίκτυπο στην ομάδα μας, την Επισκοπή, αλλά και κατ’ επέκταση στο ρεθυμνιώτικο ποδόσφαιρο.

Αφού ευχήθηκε σ’ όλους καλό καλοκαίρι και καλή υγεία, τους συνέστησε να υπάρχει ανάλογη καλή συνεργασία και για του χρόνου. Έχει μεγάλη σημασία άλλωστε ο γονιός να είναι συνακόλουθος των προπονητών για το παιδί του κι όχι ο "γνωστός προπονητής" που τα ξέρει όλα.

Το δεύτερο ήταν ότι ο αγωνιστικός χώρο του «Πάρκου» θα δεχθεί ένα "λίφτινγκ" (θα φτιαχτεί εκ νέου) ενώ από την ομάδα της Under της Επισκοπής,ο κ. Καλλιγάννης μεταφέρεται στο «Πάρκο» και γίνεται Γενικός Διευθυντής των Ακαδημιών.

Το τελευταίο νέο, μπορεί να μην είχε να κάνει με ονόματα αλλά με το γεγονός ότι ο κ. Ανυφαντάκης θα προχωρήσει στις προωθήσεις 5 ποδοσφαιριστών από την Κ19 στην επαγγελματική ομάδα αποδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο ότι το πλάνο της Επισκοπής έχει αρχή, έχει βάση και όπως αποδεικνύεται λαμπρή συνέχεια».

Last modified onΚυριακή, 29 Ιούνιος 2014 16:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep