Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Παράρτημα κανενός»

Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου αναφέρθηκε στις προϋποθέσεις που θα βάλουν ψηλά τον πήχη στη Λαμία.

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα «lamiareport» παραχώρησε ο πρόεδρος της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου και αναφέρθηκε στον στόχο της επόμενης σεζόν, τις επαφές με... 50 ποδοσφαιριστές και την ανάγκη να βελτιωθούν οι υποδομές και οι εγκαταστάσεις. Φυσικά, κράτησε χαμηλούς τόνους και δήλωσε ότι ο στόχος θα είναι η παραμονή.

Για τον στόχο της επόμενης χρονιάς είπε:

«Φέτος θα συμμετέχουν «βαριά» ονόματα. Πρώτα θέλουμε την παραμονή και μετά οτιδήποτε άλλο. Δεν θέλουμε να γυρίσουμε πίσω και αν μπορούσαμε να μπούμε στα πλέι οφ, τότε θα ήταν εφικτό να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο. Δεν θέλω να μπούμε στο τρυπάκι σώνει και καλά να πάμε Super League. Θα δουλέψουμε και ό,τι είναι να έρθει, καλώς να έρθει. Θέλουμε να κάνουμε μία πολύ καλή ομάδα».

Για τα μεταγραφικά σενάρια:

«Έχουμε επαφές και με γνωστούς και με άγνωστους στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως για παράδειγμα Γάλλους. Μιλάμε με 50 παίκτες».

Για την περίπτωση του Κάρολ:

«Από το να μιλάς μέχρι να υπογράφεις συμβόλαιο απέχει πολύ. Προσπάθησα να κάνω μία προσέγγιση. Ο Κάρολ έχει πρώτο στόχο να παίξει στη Super League. Είμαστε σε μία κουβέντα, χωρίς αυτό να σημαίνει, ούτε ότι έχει κλείσει, ούτε ότι έχει αποκλείσει την περίπτωση αυτή. Θα πρέπει να έρθει να δει την πόλη, τις εγκαταστάσεις...».

Για τις υποδομές που έχει η Λαμία:

«Δεν έχει υποδομή, αλλά μπορεί να την κάνει. Πρέπει όλοι να βοηθήσουμε να γίνουν εγκαταστάσεις. Όχι να πετάξουμε χρήματα, αλλά να βελτιωθεί η εικόνα του γηπέδου, να μπει ένα στέγαστρο. Δεν επιτρέπεται να μην υπάρχει στη Λαμία στέγαστρο ή καθίσματα. Δεν μιλάμε για το στέγαστρο Καλατράβα. Απαιτούνται 100-110 χιλιάδες ευρώ. Δεν μιλάμε για τραγικά ποσά».

Για τα έσοδα:

«Πέρυσι η επιχορήγηση ήταν 200 χιλιάδες και φέτος θα είναι το ίδιο νούμερο μαζί με το ΦΠΑ. Η χορηγία θα είναι ελάχιστη και τα διαρκείας θα είναι οδηγός κατά μεγάλο ποσοστό για τις μεταγραφές. Σκεφτόμαστε να είναι δυνατή η αγορά με άτοκες δόσεις».

Για τις προτεραιότητες της Λαμίας:

«Να λύσουμε το θέμα με τα προπονητικά. Η κατηγορία χρειάζεται γήπεδα που θα πληρούν τις προδιαγραφές για τις προπονήσεις. Από μεθαύριο θα δούμε τις μεταγραφές. Μιλάμε με 50 ποδοσφαιριστές. Δεν σημαίνει ότι θα πάρουμε και τους 50. Θέλουμε και έμπειρους και ποδοσφαιριστές - εργάτες. Μόνο έτσι θα πάμε μπροστά. Έχουμε παιδιά από την περσινή σεζόν. Να τους δει και ο προπονητής και θα τους αξιολογήσει. Θέλουμε να μείνουν παιδιά από τον τόπο μας, γιατί ομάδα χωρίς το ντόπιο στοιχείο δεν γίνεται...».

Για τα σενάρια συνεργασίας με τον Ολυμπιακό:

«Δεν υπάρχει κανένα πάντρεμα. Συνεργαζόμαστε με ομάδες και έχουμε δώσει φιλικά με τους Νέους του Ολυμπιακού και τους παλαίμαχους. Θα στείλουμε αίτημα και στον Παναθηναϊκό. Δεν είμαστε παράρτημα καμίας ομάδας. Δεν χρωστάμε σε κανέναν. Η Λαμία είναι για τη Λαμία».

Απόδοση: flnews.gr

Last modified onΠέμπτη, 26 Ιούνιος 2014 18:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep