Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ανακοινώθηκε ο Τζανάκης

Και επίσημα στην Επισκοπή ο Μάνος Τζανάκης.

Τη δεύτερη προσθήκη της έπειτα από αυτή του Μπάμπη Πετράκου ανακοίνωσε η Επισκοπή την Παρασκευή (20/06). Το flnews.gr σας ενημερώσε νωρίτερα για τη συμφωνία με τον 23χρονο αμυντικό, Μάνο Τζανάκη και η ομάδα του Ρεθύμνου λίγο αργότερα επισημοποίησε την απόκτησή του:

«Η ΠΑΕ Επισκοπής βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την δεύτερή της φετινή μεταγραφή. Ο Μανώλης Τζανάκης είναι από σήμερα ποδοσφαιριστής της ομάδας μας καθώς υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους. O Μάνος Τζανάκης προέρχεται από τις ακαδημίες του ΠΑΝΟ Μαλίων ενώ έχει αγωνιστεί στον ΑΟ Χανιά και τον τελευταίο χρόνο με ιδιαίτερη επιτυχία στον Ρούβα.

«Να μπορέσω να καθιερωθώ»

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έδειξε συγκρατημένα αισιόδοξος για τη νέα χρονιά στην καινούρια του ομάδα και είχε να πει στις πρώτες του δηλώσεις:

«Για μένα είναι ένα μεγάλο άλμα προκειμένου να αγωνιστώ στην Football League. Ήρθα σ’ ένα υγιές σωματείο. Είμαι πεπεισμένος ότι θα δουλέψω σκληρά για να μπορέσω να δικαιώσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν, τον προπονητή και τους διοικούντες. Στόχος μου είναι να μπορέσω να καθιερωθώ και να οδηγήσουμε όσο ψηλότερα γίνεται την ομάδα μας».

Last modified onΠαρασκευή, 20 Ιούνιος 2014 14:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep