Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Απομένουν λεπτομέρειες»

Ο Σπύρος Παπαθανασάκης χαρακτήρισε θέμα ωρών το deal με τον Ηρακλή.

Στην τελική ευθείας βρίσκεται η μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Ηρακλής, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Σπύρος Παπαθανασάκης. Ο ομογενής επιχειρηματίας μίλησε στην ιστοσελίδα arenafm.gr και τόνισε ότι θα στείλει τσεκ εντός 48 ωρών.

Όπως ανέφερε ο υποψήφιος επενδυτής:

«Το θέμα είναι στην τελική ευθεία. Συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό και έχουμε φτάσει στο σημείο όπου θα πρέπει να συμφωνήσουμε οριστικά. Οι δικηγόροι μας συζητούν εδώ και τρεις μέρες. Έχω ένα δικηγόρο στην Αθήνα και ένα στον Καναδα και έχουμε ρυθμίσει τις περισσότερες λεπτομέρειες. Ένα τέτοιο «deal» δεν κλείνει μέσα σε μια μέρα. Για αυτό τον λόγο από την στιγμή που έχω κατασταλάξει προχωράω παρακάτω.

Θα στείλω το επόμενο 48ωρο τσέκ στην Ελλάδα που θα προορίζεται για τον Ηρακλή. Πρέπει να αρχίσει να λειτουργεί η ομάδα και να κρατήσουμε τους παίκτες. Γνωρίζω ότι υπάρχει πρόβλημα και θα έχουμε περιορισμους και επιβάλλεται να κρατήσουμε αυτούς που χρειάζεται η ομάδα».

Πότε πιστεύετε ότι θα ολοκληρωθεί και τυπικά η συμφωνία;

«Είναι θέμα χρόνου. Σύντομα θα ανακοινώσουμε και την συμφωνία και θα έρθω στην Ελλάδα. Έχω μάθει αρκετά για τον Ηρακλή και θέλω να γίνει ξανά μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Μου αρέσει το ποδόσφαιρο και θέλω να βοηθήσω με κάθε τρόπο για να το πετύχουμε».

Υπάρχει περίπτωση να μην προχωρήσει η συμφωνία ή να υπάρξουν κάποια προβλήματα;

«Έχουμε ξεπεράσει τις περισσότερες δυσκολίες. Όπως για παράδειγμα τον τρόπο με τον οποίο θα έρθουν τα χρήματα στην Ελλάδα αλλά και πως θα περάσει η ομάδα στα χέρια μου. Απομένουν λεπτομέρειες».

Last modified onΠαρασκευή, 20 Ιούνιος 2014 11:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep