Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αναμονή για Παπαθανασάκη

Ο Σπύρος Παπαθανασάκης (δεξιά στη φωτ.) είναι βασικός υποψήφιος για να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ Ηρακλής Ο Σπύρος Παπαθανασάκης (δεξιά στη φωτ.) είναι βασικός υποψήφιος για να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ Ηρακλής

Στο προσκήνιο για την πώληση της ΠΑΕ Ηρακλής ο Σπύρος Παπαθανασάκης.

Ο Θοδωρής Παπαδόπουλος έδωσε τα χέρια με την κίνηση «Αναγέννηση Ηρακλής», όμως μόνο απίθανο δεν είναι το ενδεχόμενο να συμφωνήσει με τον Σπύρο Παπαθανασάκη για την πώληση της ΠΑΕ. Η κίνηση των πρώτων εξουσιοδοτήθηκε να συζητήσει με ποδοσφαιριστές και προπονητή, όμως οι όποιες κινήσεις γίνουν θα ακυρωθούν αν υπάρξει deal με τον ομογενή επιχειρηματία.

Ο Παπαθανασάκης, σύμφωνα με ρεπορτάζ του «iraklis1908» έχει βρεθεί τρεις φορές στη Θεσσαλονίκη, έχει παρακολουθήσει αγώνες του Ηρακλή και δείχνει ενδιαφέρον να γίνει το αφεντικό της ΠΑΕ. Είναι ιδιοκτήτης της εταιρείας software «Essential Accessibility», που δραστηριοποιείται πλην του Καναδά σε Αυστραλία, ΗΠΑ, Βραζιλία και Αγγλία σε εφαρμογές βοηθητικής τεχνολογίας για άτομα με αναπηρία.

Last modified onΤετάρτη, 18 Ιούνιος 2014 12:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep