Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Το «όχι» του Πανσερραϊκού

Αντίθετη στη συγχώνευση δήλωσε η διοίκηση του Πανσερραϊκού.

Η επιθυμία που εκδήλωσε ο Εθνικός Γαζώρου για συγχώνευση με τον Πανσερραϊκό για δεύτερη διαδοχική χρονιά δεν βρήκε ανταπόκριση. Η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος των «ερυθρόλευκων» έδωσε συνέντευξη Τύπου την Τρίτη (17/06) και ανέλυσε τους λόγους για τους οποίους απάντησε αρνητικά, δείχνοντας ότι δεν υπάρχει πιθανότητα να συνεχιστούν οι όποιες συζητήσεις.

Το μέλος, Παναγιώτης Χαλκίδης είπε μεταξύ άλλων: «Ο Πανσερραϊκός είναι υγιής. Δεν μπορεί μια ομάδα να συγχώνυτεί με μια άλλη όταν κάποια στιγμή διέλυσε τις ακαδημίες του Πανσερραϊκού, έδιωξε 250 οικογένειες από τα γήπεδα της ΕΠΣ, έστελνε παίκτες σε αντίπαλο του Πανσερραϊκού και της, που η διοίκησή της πήγαινε και χειροκροτούσε τον αντίπαλο του Πανσερραϊκού. Αν κάποιοι ήθελαν μία ομάδα στο Νομό να μην έφτιαχναν την άλλη ομάδα».

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Βασίλης Χατζημιχαηλίδης ανέφερε: «Η πρόταση δεν ήταν ούτε συγχώνευσης, ούτε απορρόφησης. Όπως διατυπώθηκε, ήταν να δοθεί το όνομα και το σήμα του Πανσερραϊκού σε μια άλλη ΠΑΕ. Δεν αναφέρεται σε διανομή μετοχών της καινούργιας εταιρείας, σε ποσοστό επί του κεφαλαίου ή στη διαδικασία λήψης αποφάσεων, ώστε να δίνει την αίσθηση ότι πραγματικά θέλει να σταθούμε συνοδοιπόροι.

Αν κάποια στιγμή η νέα ΠΑΕ έπεφτε, το μεν ποδοσφαιρικό τμήμα του ΑΣ Γάζωρος θα πήγαινε στη Γ' Εθνική και ο Πανσερραϊκός στο Γ' τοπικό. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μας έγινε η ίδια περσινή πρόταση και φέτος.

Πηγή: serressport.gr

Last modified onΤετάρτη, 18 Ιούνιος 2014 11:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep