Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Κορεσμός στον Ηρακλή»

Ο Λευτέρης Ματσούκας τοποθετήθηκε για τα όσα διαδραματίζονται στον Ηρακλή.

Ο επιθετικός του Γηραιού μίλησε στο μπλογκ της Αθλητικής Γνώμης και κατέστησε σαφές ότι είναι διατεθειμένος να περιμένει ακόμα 15 μέρες προτού προχωρήσει στην οποιαδήποτε κίνηση. Αρχικά ανέφερε: «Υπάρχει μια αγωνία σε όλους μας για την επόμενη ημέρα του Ηρακλή, αλλά και εμείς δεν γνωρίζουμε κάτι πάνω σε αυτό. Μετά το παιχνίδι με την Νίκη Βόλου ο πρόεδρος μας είπε να κάνουμε 10-15 ημέρες υπομονή, όμως αυτές έχουν περάσει».
Για το δικό του μέλλον σχολίασε: «Υπάρχουν προτάσεις από άλλες ομάδες, όμως εγώ θα περιμένω τον Ηρακλή. Υπάρχει βέβαια κορεσμός από όλους μας για ότι συμβαίνει στην ομάδα, αλλά εγώ προσωπικά θα περιμένω ακόμα 15 ημέρες».
Αναφέρθηκε και στα προβλήματα που υπήρξαν φέτος, αλλά και στο τι χρειάζεται ο Ηρακλής για την επόμενη ημέρα: «Τα προβλήματα ήταν αρκετά που αντιμετωπίσαμε εφέτος, αλλά στην προκειμένη περίπτωση αυτό που ενδιαφέρει είναι τι θα γίνει από εδώ και πέρα. Εμείς περιμένουμε τις εξελίξεις ευελπιστώντας σε κάτι καλύτερο, όπως και ο κόσμος της ομάδας. Ο Ηρακλής δεν χρειάζεται ανθρώπους απλά για να πηγαίνουν το καράβι, αλλά μια πραγματική δυνατή λύση στα διοικητικά του».

Last modified onΤρίτη, 17 Ιούνιος 2014 12:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep