Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Στοχεύει ψηλά η Λαμία!

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (16/6) η έκακτη γενική συνέλευση των μελών του ΠΑΣ Λαμία 1964.

 

Στην αίθουσα ΤΕΕ Αν. Στερεάς έγινε τη Δευτέρα (16/6) η έκακτη γενική συνέλευση των μελών της Λαμίας. Έδωσαν το παρών 50 άτομα και ομόφωνα εξελέγη εξαμελής επιτροπή, που θα αναλάβει να «τρέξει» τις διαδικασίες που απαιτούνται για να γίνει η ομάδα ΠΑΕ και να μπορεί να συμμετάσχει στη Football League.
Στην προσωρινή διοικούσα επιτροπή βρίσκονται οι: Πανουργιάς Παπαϊωάννου, Σάκης Τσικνής, Χρήστος Νίκλας, Γιώργος Μοδιάτης, Τάσος Ξάνθης και Γιώργος Ζαγκανάς. Ο πρόεδρος Πανουργιάς Παπαϊωάννου διαβεβαίωσε ότι τα έργα που έχει δεσμευτεί να κάνει ο δήμος στο ΔΑΚ Λαμίας, όπως η τοποθέτηση στεγάστρου και η βελτίωση γενικά των εγκαταστάσεων, θα γίνουν κανονικά, ζήτησε στήριξη από την τοπική κοινωνία, ενώ κατέστησε σαφές ότι στόχος για τη νέα σεζόν δεν είναι απλά η παραμονή, αλλά κάτι καλύτερο. Επεσήμανε, μάλιστα, ότι ενώ το ελάχιστο απαιτούμενο μετοχικό κεφάλαιο είναι στις 300.000 ευρώ, θα γίνει προσπάθεια να συγκεντρωθεί περισσότερο (500.000 ευρώ).
Η τιμή της κάθε μετοχής, για τον εκάστοτε ενδιαφερόμενο, είναι στα 10 ευρώ και τις επόμενες μέρες θα γίνει γνωστό που και με ποιον τρόπο μπορεί ο καθένας να αγοράσει μετοχές.

Last modified onΤρίτη, 17 Ιούνιος 2014 17:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep