Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Η φιέστα των Τραχώνων

Στην ομάδα του Αλίμου γιόρτασαν την Κυριακή (15/6) την κατάκτηση του τίτλου στον 5ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Φιέστα την Κυριακή (15/6) στους Τράχωνες. Η ομάδα του Αλίμου παρουσία πλήθος κόσμου γιόρτασε τον τίτλο που την έστειλε στη Football League. Στο δημοτικό στάδιο βρέθηκε αρκετός κόσμος ο οποίος χειροκρότησε το συγκρότημα του Ηλία Καλοπήτα για την υπέρβαση που πέτυχε τη φετινή σεζόν. Το τελετουργικό ξεκίνησε με τους αθλητές των ακαδημιών να κάνουν την εμφάνιση τους στο γήπεδο και να πραγματοποιούν ασκήσεις με μπάλα.

Στη συνέχεια έλαβε χώρα παιχνίδι ανάμεσα στην ομάδα του ΑΟΤ Αλίμου με ποδοσφαιριστές που κατά το παρελθόν έχουν τιμήσει με τη φανέλα τους το σωματείο, όπως ο Ιβάν Νεντέλκοβιτς, ο Πέτρος Καραβατάς, ο Σωτήρης Μπεθάνης, ο Μάρκος Βαγγελάκος, ο Δημήτρης Καστρίτης, ο Άγγελος Χιόνης και ο Μάριος Κορδός. Παράλληλα, με την επίλεκτη ομάδα αγωνίστηκαν οι Δημήτρης Νούλας, Γιώργος Γούλας, Γιώργος Καλλιπολίτης και Κώστας Κάρδαρης. Το αξιοσημείωτο του αγώνα ήταν ότι οι Επίλεκτοι επικράτησαν με 4-3 και κατάφεραν να σπάσουν το αήττητο που διατηρούσε η ομάδα του Ηλία Καλοπήτα τη φετινή σεζόν, χάρη σε τέρματα των Καραβατά, Γούλα, Κάρδαρη και Νούλα. Από το αντίπερα στρατόπεδο σκόραραν οι Ζώγκος, Δάρρας και Σαπαλίδης. 

Κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας τιμήθηκε το εφηβικό τμήμα το οποίο κατέλαβε την 2η θέση στο πρωτάθλημα που συμμετείχε, πίσω από την ΑΕΚ, καθώς επίσης και το παμπαιδικό το οποίο τερμάτισε στην 3η θέση στο Θουκυδίδειο πρωτάθλημα. Η αυλαία έπεσε με την απονομή του κυπέλλου στην πρώτη ομάδα. Το τρόπαιο στους πρωταθλητές του 5ου ομίλου παρέδωσε ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ, Γιώργος Παπαμακάριος, καθώς επίσης και ο νέος Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης. Το τρόπαιο σήκωσαν οι τρεις αρχηγοί, οι Γιώργος Γούλας, Γιώργος Καλλιπολίτης και Γιώργος Μανωλιάδης. Στη συνέχεια το... πρόγραμμα περιλάμβανε σαμπάνιες και βεγγαλικά.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Εάν δεν ανοίγουν οι φωτογραφίες προσθέστε στο τέλος του λινκ: /??dd

Last modified onΔευτέρα, 16 Ιούνιος 2014 16:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep