Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Χρονιά οδηγός»

Ο οργανωμένος σύνδεσμος φίλων του ΑΟΧ, «Blue Boys», έκαναν τον απολογισμό της χρονιάς.

Οι οργανωμένοι οπαδοί τόνισαν μεταξύ άλλων ότι η χρονιά που ολοκληρώθηκε θα πρέπει να είναι οδηγός για τις επόμενες.

Η ανακοίνωση των «Blue Boys»:

«Η πιο πετυχημένη χρονιά στην ιστορία της ομάδας μας μόλις τελείωσε, λίγο άδοξα η αλήθεια είναι, αλλά αυτό δεν αλλάζει κάτι στην εν γένει εικόνα της! Λέμε “λίγο άδοξα” γιατί εκεί που φτάσαμε ΟΛΟΙ μας θέλαμε να συνεχιστεί αυτό το ταξίδι μέχρι τη Superleague, καθώς φτάσαμε ένα μόλις βήμα πριν από αυτό, αλλά μη ξεχνάμε πως ξεκίνησε η ομάδα και τι κατάφερε! Μόνο περηφάνια πρέπει να νιώθουμε για τον Α.Ο.Χ μας!

Χωρίς τα παχυλά συμβόλαια, χωρίς τους αστέρες ή καλύτερα τα “ονόματα” που μπορεί να είχαν οι αντίπαλοι μας, κατάφεραν διοίκηση, τεχνική ηγεσία, παίκτες να μας κάνουν να ονειρευόμαστε χωρίς να ξέρουμε αυτό το όνειρο αν και πότε θα τελείωνε! Θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε όλους και να πούμε ότι πρέπει να κρατηθεί ο κορμός της ομάδας, να μην αποδυναμωθεί η ομάδα πουθενά, εννοώντας ούτε διοικητικά, ούτε αγωνιστικά! Μπορούμε συνεχίζοντας τόσο δυναμικά όσο φέτος τη προσπάθεια μας και η δικαίωση για τους κόπους όλων αυτών που μοχθούν αλλά και εμάς που ζούμε και αναπνέουμε για αυτή την ομάδα κάποια στιγμή να επιτευχθούν!!

Η φετινή χρονιά πρέπει να γίνει οδηγός για τις επόμενες και μας δείχνει ότι τίποτα πλέον δεν είναι αδύνατο! Επίσης θέλουμε να πιστεύουμε ότι σε όλο αυτό το όνειρο-ταξίδι βάλαμε και εμείς σαν οργανωμένοι το λιθαράκι μας!

Κ19

Μία άκρως πετυχημένη χρονιά είχαν και οι νέοι του Α.Ο.Χ καθώς στη παρθενική τους εμφάνιση κατάφεραν να τερματίσουν στη 1η θέση του πρωταθλήματος χάνοντας όμως το τίτλο από μία ένσταση αντιπάλου ομάδος! Για εμάς βέβαια αυτά τα παιδιά είναι πρωταθλητές στη καρδιά μας!!

Γυναικεία Ομάδα

Πετυχημένη επίσης μπορεί να θεωρηθεί και η παρουσία της γυναικείας ομάδας που συμμετείχε και εκείνη για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της Ά Εθνικής καταφέρνοντας να παραμείνει στη κατηγορία σε ένα πρωτάθλημα πάντως που η Ε.Π.Ο δε του έχει δώσει την απαιτούμενη σημασία».

Last modified onΣάββατο, 07 Ιούνιος 2014 10:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep