Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τέλος ο Βερούτης

Έλυσε τη συνεργασία του με την ΑΕΛΚ ο Σάκης Βερούτης.

 Από τον Λουτσιάνο το περιμέναμε, από τον βοηθό του μας ήρθε. Παρελθόν, λοιπόν, για την ΑΕΛ Καλλονής αποτελεί ο Σάκης Βερούτης, όπως γνωστοποίησε η διοίκηση της ομάδας. «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ γνωστοποιεί τη λύση της συνεργασίας της με τον βοηθό προπονητή, Σάκη Βερούτη, έπειτα από παραίτησή του λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων του ίδιου στην Αθήνα. Η ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ, τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή συνέχεια στην πορεία του» αναφερόταν στο δελτίο Τύπου που εξεδόθη.

 

Μάλιστα, δηλώσεις για την αποχώρησή του από τον σύλλογο της Λέσβου έκανε ο Χρήστος Πουρής. «Αν και αγωνίστηκα μόνο σε ένα παιχνίδι με την Καλλονή, θεωρώ πολύ θετικό το γεγονός ότι γνώρισα εδώ άτομα τα οποία ομολογουμένως δεν θα τα ξεχάσω αλλά και συνεργάστηκα με έναν άνθρωπο σαν το κύριο Μichailovich.

 

Τώρα εφόσον είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και έμεινα ελεύθερος όφειλα να βρω ομάδα και επέλεξα την Παναχαϊκή. Είναι ένα νέο ξεκίνημα και εύχομαι να πάνε όλα καλά. Ξέρω πως σε δύο παιχνίδια θα αντιμετωπίσω την ομάδα με την οποία έκανα προετοιμασία και έκανα και πολύ καλούς φίλους.

 

Θα βρεθώ αντιμέτωπος με όλα τα παιδιά με τα οποία προπονούμασταν μαζί, αλλά νομίζω ότι στο ποδόσφαιρο δεν χωράνε συναισθηματισμοί ιδιαίτερα όταν είσαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Σίγουρα όταν έρθω εδώ, στην Μυτιλήνη, να αγωνιστώ ως αντίπαλος, δεν θα είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα για τους λόγους τους οποίους προανέφερα.

 

Οι εντυπώσεις που μου μένουν από το νησί της Λέσβου είναι όμορφες και είναι ένα μέρος το οποίο ενδεχομένως να επισκεφθώ και πάλι στο άμεσο μέλλον. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τον πρόεδρο κ. Νίκο Μιχαλάκη γιατί αν και η συνεργασία μας ήταν για λίγο σχετικά χρονικό διάστημα, γνώρισα έναν άνθρωπο ο οποίος είναι από τους λίγους που υπάρχουν στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και μακάρι και άλλοι πρόεδροι να είναι σαν αυτόν γιατί είναι ένας πολύ ιδιαίτερος άνθρωπος.

 

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον τεχνικό διευθυντή, Προκόπη Καρτάλη, και τον γενικό αρχηγό Μιχάλη Καραβασίλη για την άψογη συνεργασία που είχαμε αλλά και την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Εύχομαι τα καλύτερα στην πρώην μου πλέον ομάδα και μακάρι να έχουμε άλλα δύο μεταξύ μας παιχνίδια στα play off ανόδου» ήταν τα λόγια του στην επίσημη ιστοσελίδα της Καλλονής.

Last modified onΤρίτη, 06 Δεκέμβριος 2011 17:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep