Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Έμεινε Τύρναβο ο Γεωργίου

Ο Χαράλαμπος Γεωργίου συμφώνησε να παίξει στον Τύρναβο και τη νέα σεζόν.

Με τη φανέλα του Τυρνάβου θα αγωνίζεται και την επόμενη αγωνιστική χρονιά ο Χαράλαμπος Γεωργίου. Ο 28χρονος επιθετικός, ο οποίος στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε είχε γεμάτη χρονιά (25 συμμετοχές, 5 γκολ), συμφώνησε με τους Θεσσαλούς, οι οποίοι το μεσημέρι του Σαββάτου (31/05) δημοσιοποίησαν την παραμονή του. 

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ με τίτλο «Συνεχίζει... το βέλος» έχει ως εξής: «Στην ανανέωση του συμβολαίου με τον ποδοσφαιριστή Άκη Γεωργίου προχώρησε η Π.Α.Ε. ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 σήμερα το πρωί. Ο Άκης ήταν από τα κύρια μέλη της ομάδας στην περσινή εκπληκτική χρονιά και η διοίκηση αναγνώρισε αυτή του την προσπάθεια. Πρόεδρος και προπονητής δείχνουν με αυτή τους την κίνηση ότι θα κρατήσουν βασικούς συντελεστές από τον κορμό της ομάδας, για να δημιουργήσουν ένα ακόμα πιο ανταγωνιστικό σύνολο».

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής με τοποθέτησή του στην τοπική ιστοσελίδα athleticlarissa παραδέχτηκε την εξέλιξη και επεσήμανε: «Ανανέωσα στην ομάδα του Τυρνάβου προφορικά και μένει να έρθω μία από τις επόμενες ημέρες ώστε να τελειώσω και κάποια διαδικαστικά θέματα. Η περσινή σεζόν ήταν επιτυχημένη και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε και του χρόνο για κάτι ανάλογο, ίσως και κάτι παραπάνω. Και ο πρόεδρος κ. Βασίλης Μπρέζας και όλο το τεχνικό τιμ με έκανε να πάρω αυτή την απόφαση αφού είχαμε μια άριστη συνεργασία».

Last modified onΣάββατο, 31 Μάιος 2014 15:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep