Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Τρόπος ζωής το ποδόσφαιρο»

Ο Σωτήρης Κωνσταντινίδης μίλησε για την απόφασή του να συνεχίσει να αγωνίζεται στον Εθνικό Γαζώρου.

Ο 37χρονος ποδοσφαιριστής των Σερραίων αναφέρθηκε στη συνέχιση της συνεργασίας του με τον Εθνικό Γαζώρου, αλλά και για τη χρονιά που ολοκληρώθηκε τονίζοντας ότι η ομάδα του έδειξε δύο πρόσωπα. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο «metrosport»:

Για το θέμα της ανανέωσης: «Κάναμε μία πρώτη επαφή με τον κόουτς. Υπήρχε διάθεση από μένα, όπως και από την ομάδα. Δεν μπήκαμε στις λεπτομέρειες ακόμη, αλλά διαισθάνομαι ότι μπορώ να βοηθήσω».

Για το τι σημαίνει ποδόσφαιρο για τον Σωτήρη Κωνσταντινίδη: «Για μένα είναι τρόπος ζωής. Είναι απόλαυση, αλλά και συνήθεια. Ξέρω βέβαια, ότι κάποια στιγμή όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος, αλλά όσο αισθάνομαι ότι μπορώ να βοηθήσω, όσο αισθάνομαι ότι αντέχουν τα πόδια μου, θα συνεχίσω να αγωνίζομαι. Μπορεί, βέβαια, στη μέση της χρονιάς, να δω ότι δεν μπορώ και να σταματήσω. Θα δούμε. Η πρόθεση υπάρχει πάντως».

Για τη χρονιά που ολοκληρώθηκε: «Είχαμε δυο πρόσωπα. Στον πρώτο γύρο τα πήγαμε καλά. Ήμασταν σκληρή ομάδα, ίσως είχαμε και τύχη, ενώ εκμεταλλευτήκαμε την έδρα μας. Από την άλλη, στο δεύτερο γύρο μας γύρισε την πλάτη η τύχη σε κάποια παιχνίδια. Πάντως, σαν παρουσία είναι θετική στο σύνολο της. Όπως και να το κάνουμε, ήταν και λίγο άπειρη η ομάδα. Ο απολογισμός είναι ωστόσο θετικός».

Για τη νέα σεζόν: «Πολλά πράγματα δεν μπορούμε να πούμε. Πρέπει να δούμε που θα καταλήξουν οι συζητήσεις για τη νέα χρονιά, πως θα είναι η κατηγορία, οι όμιλοι…».

Last modified onΔευτέρα, 26 Μάιος 2014 16:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep