Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Τραβάμε μεγάλο κανάλι»

 


Άδικο είναι σύμφωνα με τον Νίκο Παντέλη το τελικό αποτέλεσμα και λανθασμένη η απόφαση του διαιτητή στην φάση του πέναλτι.

 

Ο τεχνικός του Βύζαντα πάντως, στάθηκε περισσότερο στα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος- όχι μόνο οικονομικής φύσεως- και χαρακτήρισε απαράδεκτη την απόφαση των Ουαταρά και Σανόκο να σταματήσουν από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας λόγω μη καταβολής των οφειλομένων.

 

« Το πρωτεύον δεν είναι το ματς. Οι παίκτες μου έκαναν κατάθεση ψυχής. Δεν είναι μόνο το οικονομικό πρόβλημα που μας ταλαιπωρεί. Δύο παίκτες αρνήθηκαν να παίξουν και μαζί με τον Στρατάκη αποτέλεσαν τεράστιο πλήγμα για την ομάδα. Τραβάμε μεγάλο κανάλι. Δικαιολογώ τον ποδοσφαιριστή που δεν έχει λεφτά. Αλλά οι οφειλές είναι προς όλους. Για μένα είναι απαράδεκτοι, αν και έχουν δίκιο. Το κακό είναι γενικό. Έχουν λάθος νοοτροπία. Ξέρουνε τι συνθήκες επικρατούν και δεν γίνεται να εκβιάζουν έτσι. Την ομάδα την κρατάνε οι παίκτες και χρειάζεται συσπείρωση. Όσον αφορά το παιχνίδι, το αποτέλεσμα μας αδικεί. Ο διαιτητής έκανε λάθος, όχι με δόλο. Τέτοιες φάσεις γίνονται συνέχεια μέσα στον αγώνα. Για μας η συνέχεια γίνεται ακόμα πιο δύσκολη».

 

Από την πλευρά του, ο Μανώλης Ροβίθης τόνισε: «Έχουμε σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Χρειαζόμαστε βοήθεια. Δεν μπορούμε να πηγαίνουμε ούτε στις προπονήσεις».

Last modified onΚυριακή, 04 Δεκέμβριος 2011 18:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep