Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τιμωρημένοι Λίμα και Παπαστεριανός

Ξεκούραση στον Ηρακλή μετά τα διαδοχικά παιχνίδια και ενόψει Αιγινιακού.

Διάστημα έξι ημερών μεσολαβεί μέχρι επόμενο παιχνίδι του Ηρακλή, με τον Αιγινιακό, οπότε κρίθηκε σκόπιμο να υπάρξει μια μέρα ξεκούραση. Η τεχνική ηγεσία βρήκε ευκαιρία να χορηγήσει ρεπό σε αρκετούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι εμφανίζονται εξαιρετικά κουρασμένοι, ενώ στην Μίκρα βρέθηκαν για πρόγραμμα προπόνησης οι Τάι, Μπαμπά, Ματσούκας και Κουρούπης, οι οποίοι κρίθηκε ότι έχουν ανάγκη από επιπλέον προπόνηση, για να είναι έτοιμοι στη συνέχεια.
Στον προσεχή αγώνα με τον Αιγιανιακό δεν θα λείψουν και οι απουσίες για λόγους τιμωρίας. Ο Άγγελος Παπαστεριανός έχει δηλωθεί να εκτίσει ποινή καρτών, ενώ θα απουσιάσει και ο Βίτορ Λίμα, ο οποίος τιμωρείται με μια αγωνιστική, λόγω της αποβολής με δύο κίτρινες κάρτες.

Από εκεί και πέρα, ο Ντάριο Ζάχορα κάνει θεραπεία για αιμάτωμα στον αριστερό τετρακέφαλο, χωρίς να είναι κάτι ανησυχητικό. Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα οδήγησε σε θεραπευτικό πρόγραμμα και τον Νίκο Σαββίδη, ενώ ούτε για τον Πέτρο Κοντέων υπάρχει ανησυχία, μετά τις ενοχλήσεις που αντιμετώπιζε στο αριστερό γαστροκνήμιο.

Θεραπεία και για τον Βίτορ Λίμα, που σε μία πτώση του στο παιχνίδι με τον ΑΟΧ επιβάρυνε τις ενοχλήσεις από την κάκωση στα πλευρά. Θα έχει ένα δεκαήμερο μπροστά του μέχρι να κληθεί να αγωνιστεί και θεωρείται δεδομένο ότι θα αναρρώσει. Σε θεραπεία βρίσκεται και ο Σάββας Σιατραβάνης, ο οποίος υπολογίζεται ως μακροχρόνιος απών.

Last modified onΠέμπτη, 15 Μάιος 2014 17:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep