Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Όλα στα... πόδια του

Τα Περιβόλια θα κρίνουν τη σεζόν για τον ΑΟ Χανιά.

Οι Κρητικοί ξεκίνησαν με δύο διαδοχικές ήττες στα play off και μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου αναζητούσαν σταθερότητα. Η συγκομιδή επτά πόντων στις πρώτες επτά αγωνιστικές δεν έδινε ελπίδες στον ΑΟΧ, όμως τους ίδιους βαθμούς η ομάδα των Χανίων κατάφερε να τους συγκεντρώσει στα τρία πρώτα ματς του δεύτερου γύρου!

Έπειτα από τις νίκες απέναντι σε Ηρακλή Ψαχνών, Κέρκυρα ο ΑΟ Χανιά απέσπασε τον πόντο στο Καυτανζόγλειο και το αποτέλεσμα αυτό αποκτά μεγαλύτερη σημασία από τη στιγμή που απουσίαζε ο βασικός γκολκίπερ, Θεοδωρόπουλος, ο βασικός αμυντικός μέσος, Γκούμας και ο Μαραγκουδάκης που είχε κάνει χατ - τρικ στον αγώνα του πρώτου γύρου.

Όπλο πλέον των Κρητικών είναι τα Περιβόλια, εκεί όπου θα δώσουν τα τρία από τα τέσσερα ματς που απομένουν, αρχής γενομένης από αυτό με τη Νίκη Βόλου την Τρίτη (20/05). Επιστρέφουν από τιμωρία οι απόντες του αγώνα της Τετάρτης (14/05), αλλά θα λείπει ο τιμωρημένος Βαλλιάνος. Στον αγώνα με τον Ηρακλή, πάντως, προέκυψαν και προβλήματα με κάρτες. Ο Μανωλάς πλέον έχει 10 κίτρινες και ο Καμπλιώνης 4.

Last modified onΠέμπτη, 15 Μάιος 2014 04:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep